Zinc

Comerț cu amănuntul: 15,50 €
Puncte: 7.94VP
În stoc
  • 120 de comprimate (120 zile de aprovizionare)
  • Conține 150% din VNR-ul zilnic
  • Formulat în mod special pentru o absorbție eficientă

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


ZINC ALT

SUPLIMENTE ALIMENTARE

Știați că?
În organism se găsește mai mult zinc decât orice alt oligoelement, cu excepția fierului. Cantități relativ mari se găsesc în oase și mușchi și este, de asemenea, predominant în prostată și retină, astfel încât acest oligoelement este extrem de important pentru sănătatea generală. Cu toate acestea, zincul pare să se piardă ușor din sistem.
Care sunt beneficiile?
Zincul este un mineral esențial care este o componentă a peste 300 de enzime și susține o gamă largă de beneficii pentru sănătate, inclusiv, o bună funcție imunitară, vindecarea țesuturilor și repararea rănilor. Zincul este, de asemenea, un antioxidant care contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ,
Zincul este utilizat pentru întreținerea normală a oaselor, părului, pielii, vederii și pentru funcționarea normală a sistemului imunitar. Este utilizat pentru sinteza proteinelor și menține, de asemenea, metabolismul normal al carbohidraților, al acizilor grași, al macroelementelor nutritive și al vitaminei A. Zincul contribuie la funcția cognitivă normală, la fertilitatea normală și la reproducere și este necesar în cantități limită pentru a menține nivelurile normale de testosteron. Femeile însărcinate și cele care alăptează au nevoie de zinc suplimentar. Zinc Nature's Sunshine este derivat din gluconat de zinc, iar fiecare comprimat conține 15 mg, ceea ce reprezintă 150% din valoarea zilnică de referință a nutrienților. Pentru o absorbție mai eficientă și pentru un beneficiu maxim, acesta este combinat într-o bază naturală bogată de plantă de alge, plante de lucernă și plante de cimbru. Potrivit pentru vegetarieni și vegani.

INGREDIENTE:
Purtător: fosfați de calciu; gluconat de zinc; agent antiaglomerant: celuloză; alge; plante de lucernă; frunze de cimbru; agent antiaglomerant: stearat de magneziu.


INGREDIENTE CHEIE:
Conținut în porția recomandată (1 tabletă):
Zinc................................... 15 mg / 150% IDR*.
Frunze și tulpină de alge........................85 mg**.
Alfalfa..................................................27 mg**
Frunză de cimbru........................................ 27 mg**
*RDI - Doza zilnică de referință.
** - IDR nespecificată


UTILIZARE RECOMANDATĂ:
1 comprimat pe zi în timpul mesei.
Nu depășiți doza zilnică recomandată


CONDIȚII DE PĂSTRARE:
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, la adăpostul copiilor mici.

Zincul de la Nature's Sunshine este derivat din gluconat de zinc, iar fiecare comprimat conține 15 mg, ceea ce reprezintă 150% din valoarea zilnică de referință a nutrienților.

Lasă o recenzie Zinc

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
01.06.2023

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Zinc

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!