Rădăcină de lemn dulce

Comerț cu amănuntul: 25,10 €
Puncte: 12.78VP
În stoc
  • 100 de capsule (aprovizionare de 16 zile)
  • Formula pe bază de plante
  • Lemnul dulce are proprietăți adaptogene, de echilibrare

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Știați că?
Lemnul dulce face parte din familia leguminoaselor și merită menționat că Glycyrrhiza glabra este de obicei varietatea la care se face referire atunci când se discută despre rădăcina de lemn dulce, această specie fiind originară în principal din Europa și Asia. Lemnul dulce este foarte bine folosit ca aromă pentru dulciuri și poate fi cunoscut mai popular sub denumirea de "rădăcină dulce".
Care sunt beneficiile?
Cunoscută și sub numele de "rădăcină dulce", lemnul dulce este foarte bine folosit ca aromă de cofetărie, dar valoarea sa merge mult mai departe, iar utilizarea medicinală a lemnului dulce datează de câteva mii de ani.
Rădăcina de lemn dulce a fost folosită de către fitoterapeuții tradiționali ca supliment general, pentru susținerea respiratorie și pentru susținerea ficatului și a sistemului glandular. Lemnul dulce este inclus în majoritatea combinațiilor de plante asiatice pentru a echilibra celelalte plante și pentru a promova vitalitatea. Are reputația de a aduce întregul organism în echilibru și a fost folosit de călugării budiști pentru a elibera mintea înainte de meditație.
Lemnul dulce conține saponine triterpenoide, flavonoide, izoflavonoide, magneziu, siliciu, sodiu și alți constituenți benefici. Flavonoidele sunt compuși polifenolici care se găsesc în plante. Aceștia conțin proprietăți antioxidante care contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.
Ingrediente: Rădăcină de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), înveliș de capsulă (gelatină, apă). Agenți antiaglomeranți; stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Recomandare: Luați două capsule cu o masă de trei ori pe zi, de trei ori pe zi.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Fiecare șase capsule conțin: Rădăcină de lemn dulce 2376 mg.

Lasă o recenzie Rădăcină de lemn dulce

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
08.06.2020

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Rădăcină de lemn dulce

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!