Vari-Gone

Comerț cu amănuntul: 38,80 €
Puncte: 19.76VP
În stoc
  • 90 de capsule într-un borcan.
  • O combinație unică de 5 plante puternice.
  • Conține cătină de India, bioflavonoide și rutină.

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Știați că?

Sistemul de circulație a sângelui asigură furnizarea în timp util a oxigenului și a substanțelor nutritive către fiecare celulă a corpului nostru. Tulburările circulatorii duc la consecințe negative asupra sănătății. Cu toate acestea, există diverse motive pentru o aprovizionare deficitară cu sânge, cum ar fi obezitatea, diabetul, bolile de inimă și problemele cu vasele de sânge. Nu simptomele sunt cele care trebuie tratate, ci cauza. Cu toate acestea, suplimentele nutritive vor juca, de asemenea, un rol pozitiv.

Beneficiile Vari-Gone

O combinație unică de cinci plante este o sursă de nutrienți din natura însăși. Conține cătină, schinduf, bioflavonoide și vitamina C - un antioxidant puternic.
Vitamina C promovează sinteza colagenului, care este necesară pentru a crește elasticitatea vaselor de sânge și, ca urmare, normalizează procesul de circulație a sângelui. Protejează celulele corpului de îmbătrânirea prematură. Întărește imunitatea. Normalizează funcționarea sistemului nervos. Îndepărtează senzația de oboseală.
Formula originală conține bioflavonoide de lămâie, extract de hesperidină și rutină. Aceste plante benefice au fost utilizate în mod tradițional în medicina populară de mii de ani. Efect benefic asupra sistemului circulator. Schinduful conține vitamina C și este, de asemenea, o sursă naturală de seleniu. Activează absorbția de oxigen.

Compus:


Ingrediente active

Ingrediente active

%RWS*

(doza zilnică)

Vitamina C 97 mg 121%
Extract din semințe de castan de India (Aesculus hippocastanum) (standardizat la 20% aescină) 350 mg **
Semințe de schinduf (Trigonella foenum-graecum) 90 mg **
Rutină din caliciu de perlă japoneză (Sophora japonica) 60 mg **
Hespredin 8,4 mg **
Bioflavonoide de lămâie 60 mg **

*RWS - Valori zilnice de referință pentru adulți.

**RWS nu este instalat

Ingrediente complete: Extract de semințe de cătină (Aesculus hippocastanum) pulbere, agent de uscare (celuloză microcristalină), înveliș de capsulă (gelatină), acid L-ascorbic (vitamina C), pulbere de semințe de schinduf (Trigonella foenum-graecum), rutină (din caliciu de perlă japoneză (Sophora japonica)), hesperidină, bioflavonoide citrice, agent antiaglomerant (săruri de magneziu ale acizilor grași).

Învelișul capsulei (gelatină, apă).

Aplicație

2 capsule pe zi, cu alimente.

Dacă luați medicamente, vă rugăm să consultați un nutriționist înainte de utilizare.

Condiții de păstrare

A se păstra într-un loc uscat și ferit de accesul copiilor.

Nature's Sunshine încurajează un stil de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca înlocuitor al unei diete echilibrate. O dietă echilibrată și un stil de viață sănătos reprezintă baza pentru buna funcționare a organismului.

Lasă o recenzie Vari-Gone

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
16.03.2020

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Vari-Gone

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!