Complex de vitamine B (120 caps.)

Comerț cu amănuntul: 21,60 €
Puncte: 11.00VP
În stoc
  • 120 de comprimate (120 zile de aprovizionare)
  • Formulat pentru a conține o gamă de vitamine B
  • Include baza concentrată SynerPro®.

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Complexul de vitamine B

SUPLIMENT ALIMENTAR

Ce este?
Denumite în mod obișnuit complexul de vitamine B, aceste opt vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 și B12) joacă roluri vitale pentru a ne asigura că organismul nostru funcționează atât de eficient pe cât ar trebui!
Care sunt beneficiile?
Această formulă conține o gamă de vitamine B care oferă o serie de beneficii pentru sănătate, contribuind la reducerea oboselii și a stării de oboseală, la un metabolism normal care produce energie și la funcționarea normală a sistemului imunitar, oferind energie, rezistență și anduranță. Organismul are nevoie de cantități diferite din fiecare vitamină B, iar această formulă este echilibrată pentru a ajuta la absorbția B12. Este foarte recomandată vegetarienilor, datorită nivelului ridicat de vitamina B12, într-o formulă potrivită pentru vegetarieni și vegani. Printre numeroasele alte beneficii ale vitaminelor B, tiamina (B1), contribuie la funcționarea normală a inimii, riboflavina (B2) contribuie la menținerea normală a globulelor roșii, a pielii, a vederii și a metabolismului fierului.
Niacina (B3), contribuie la funcția psihologică normală, la funcționarea sistemului nervos și la menținerea unor mucoase și a pielii normale. Acidul pantotenic (B5), contribuie la performanța mentală normală, precum și la sinteza hormonilor steroizi, a vitaminei D și a unor neurotransmițători.
Vitamina B6 contribuie la reglarea activității hormonale normale, precum și la metabolismul proteinelor și al glicogenului. Biotina, cunoscută și sub numele de B7, contribuie la metabolismul normal de producere a energiei, la funcționarea sistemului nervos, la metabolismul macronutrienților și la menținerea unui păr, a pielii și a membranelor mucoase normale.
Vitamina B12 contribuie la formarea normală a globulelor roșii, la funcționarea normală a sistemului imunitar și nervos și la funcția psihologică. Această formulă nu conține zahăr, amidon, coloranți sau arome artificiale. Tabletele includ baza concentrată SynerPro®, nu conțin drojdie și sunt acoperite pentru a păstra prospețimea.

INGREDIENTE:
amidă de acid nicotinic, acid pantotenic, vitamina B6, riboflavină, tiamină, acid folic, D-biotină, vitamina B12, concentrat SynerPro [pulbere de flori de broccoli (Brassica oleracea var. italica), pulbere de frunze de varză (Brassica oleracea var. capitata), pulbere de rădăcină de morcov (Daucus carota), pulbere de rădăcină de sfeclă roșie (Beta vulgaris), pulbere de frunze de rozmarin (Rosmarinus officinalis), pulbere de fructe de tomate (Solanum lycopersicum), pulbere de rizom de turmeric (Curcuma longa), extract de bioflavonoide din pulbere de grapefruit, extract bioflavonoidic din pulbere de hesperidină, extract bioflavonoidic din pulbere de portocale], agenți antiaglomeranți (fosfați de calciu, celuloză microcristalină, acizi grași, carboximetilceluloză de sodiu, săruri de magneziu ale acizilor grași).


INGREDIENTE CHEIE:
Conținut într-o porție recomandată (1 comprimat):
Tiamină (B1) - 6 mg / 545% VNR*.
Riboflavină (B2) - 6,8 mg - 486% VNR*.
Niacină - 50 mg - 313% VNR**.
Vitamina B6 - 8 mg - 571% VNR**
Acid folic - 400 μg - 200% VNR*
Vitamina B12 - 24 μg - 960% VNR*
Biotină - 300 μg - 600% VNR*.
Acid pantotenic - 40 mg - 667% VNR*.
Extract de grapefruit 1,25 mg - inclusiv 50 μg de bioflavonoide
Extract de hesperidină 1,25 mg - inclusiv 310 μg de bioflavonoide
Extract de portocale 1,25 mg - inclusiv 15 μg de bioflavonoide

*VNRV - Valori nutritive de referință
**Nu au fost stabilite valori de referință pentru nutrienți.


PORȚIE RECOMANDATĂ PENTRU CONSUMUL ZILNIC:

1 tabletă pe zi, la o masă
Nu depășiți consumul zilnic recomandat.


A se păstra într-un loc uscat și răcoros, la adăpostul copiilor mici.

Lasă o recenzie Complex de vitamine B (120 caps.)

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
25.02.2021

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Complex de vitamine B (120 caps.)

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!