Pro B11 (90 caps.)

Comerț cu amănuntul: 47,50 €
Puncte: 24.24VP
În stoc
  • 90 de capsule (45 până la 90 de zile de aprovizionare)
  • 12 miliarde de bacterii sănătoase pe porție
  • Supliment de bacterii vii, de înaltă potență, cu tulpini multiple

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


PRO B11

SUPLIMENTE ALIMENTARE

Știați că?
Sănătatea bună începe cu echilibrul, în special în sistemul intestinal, unde bacteriile intestinale naturale ajută la menținerea echilibrului delicat al microorganismelor prietenoase din intestine. Menținerea unei flore intestinale sănătoase ne ajută să digerăm și să absorbim proteinele și să producem vitaminele B. De asemenea, ajută la protejarea peretelui intestinal și previne stabilirea unor organisme mai dăunătoare. Cercetări științifice recente sugerează că "bacteriile vii" sunt o parte valoroasă a unei diete sănătoase, deoarece acționează ca promotori naturali ai sănătății prin popularea tractului gastro-intestinal cu microbi prietenoși. Echilibrul delicat al florei intestinale sănătoase poate fi perturbat de multe circumstanțe, inclusiv de utilizarea antibioticelor, de excesul de alcool, de stres, de boli și de expunerea la toxine din mediul înconjurător.
Care sunt beneficiile?
Menținerea unei flore intestinale sănătoase ne ajută să digerăm și să absorbim proteinele și să producem vitaminele B. De asemenea, ajută la protejarea peretelui intestinal și previne stabilirea unor organisme mai dăunătoare.
Pro B11 este un supliment natural de bacterii vii de înaltă potență, cu tulpini multiple, care furnizează aproape 12 miliarde de bacterii pe porție. Cele 11 tulpini de bacterii asigură refacerea intestinului dumneavoastră cu o diversitate de floră benefică. Fiecare capsulă conține un prebiotic încorporat pentru a hrăni și răspândi bacteriile în tot intestinul.
Conține tulpini Bifidobacterium longum, infantis și bifidum, care ajută la crearea de vitamine B. Tulpinile de Lactobacillus eliberează enzime unice, care ajută la descompunerea proteinelor mai mari din lapte pentru absorbție.
Pro B11 ajută la refacerea microorganismelor sănătoase și este deosebit de util după utilizarea antibioticelor care distrug fără discernământ atât bacteriile bune, cât și cele rele din organism. Folosiți Pro B11 ca parte a programului zilnic de menținere a sănătății, în special atunci când urmează să urmați sau ați urmat recent un tratament spitalicesc, sunteți însărcinată sau încercați să concepeți un copil, intenționați să călătoriți în străinătate, ați suferit recent de o tulburare digestivă sau ați încheiat recent o cură dietetică sau un tratament de irigare colonică.
După ce ați primit Pro B11, vă recomandăm să îl păstrați la frigider sau să îl depozitați într-un loc răcoros și uscat, pentru a ajuta la menținerea viabilității microbilor din formulă. Produsul este depozitat în condiții de refrigerare imediat înainte de expediere și este formulat cu o "supraîncărcare" de microbi pentru a compensa timpul de expediere. Timpul anticipat de expediere locală nu ar avea un impact serios asupra numărului de microbi viabili, iar atunci când veți primi produsul dumneavoastră va conține numărul de organisme menționat pe etichetă.

INGREDIENTE:
Amestec de culturi de bacterii vii, inulină, fructooligozaharide, agent de încărcare (celuloză), agent antiaglomerant (săruri de magneziu ale acizilor grași), învelișul capsulei (gelatină, apă).


INGREDIENTE CHEIE:
Ingrediente în 2 capsule (doza zilnică):
Amestec de culturi de bacterii vii: 12 miliarde de UFC*.

Lactobacillus rhamnosus (VPro11)/001.6*109 UFC

Bifidobacterium bifidum (VPro51).........................................001.2*109 CFU

Lactobacillus acidophilus (VK3)..............................................001.2*109 CFU

Lactobacillus brevis (LBr1).......................................................2*109 CFU

Lactobacillus bulgaricus (VPro12)...........................................2*109 CFU

Lactobacillus plantarum (VPro10)...........................................2*109 CFU

Streptococcus thermophiles (VPro23)....................................2*109 CFU

Bifidobacterium infantis (VPro53)1000.8*109 CFU

Bifidobacterium longum (VPro54)..........................................000.8*109 CFU

Lactobacillus casei (VPro30)....................................................000.8*109 CFU

Lactobacillus salivarius (VPro15)............................................000.8*109 CFU

*Unitate formatoare de colonii


DOZA ZILNICĂ RECOMANDATĂ:

Luați 2 capsule pe zi în timpul mesei.

Nu depășiți doza zilnică recomandată!


A se păstra în frigider sau congelator la o temperatură mai mică de 8°C, la îndemâna copiilor mici.

Dacă luați orice medicament, consultați medicul sau farmacistul înainte de a lua acest produs.

Lasă o recenzie Pro B11 (90 caps.)

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
08.03.2022

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Pro B11 (90 caps.)

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!