Immune Formula ( 90 caps.)

Comerț cu amănuntul: 45,90 €
Puncte: 23.43VP
În stoc
  • 90 Capsule (până la 45 zile de aprovizionare)
  • Conține colostru, care poate fi benefic pentru pasionații de sport
  • Potrivit pentru utilizare în perioadele de stres imunitar

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Formulă imunitară
SUPLIMENT ALIMENTAR

Știați că?
Sistemul imunitar reprezintă apărarea organismului împotriva germenilor, virușilor și a altor invadatori. Glanda timus, splina, amigdalele, adenoidele și ganglionii limfatici, împreună cu o varietate de globule albe, lucrează împreună pentru a proteja organismul.
Sistemul imunitar lucrează în parteneriat cu alte sisteme de protecție ale organismului, cum ar fi pielea, care formează o barieră fizică împotriva materialelor străine, și sistemul respirator care folosește tusea pentru a scăpa organismul de microbii și poluanții inhalați. Atunci când materialele străine depășesc celelalte mecanisme de protecție ale organismului, sistemul imunitar (de apărare) începe să funcționeze.
Trăim într-o lume plină de poluanți naturali și artificiali care, împreună cu o dietă săracă și alte influențe nocive, cum ar fi fumatul și lipsa de odihnă, pot reduce sistemele de apărare naturale ale organismului. Din acest motiv, o dietă echilibrată este probabil cel mai important considerent în menținerea unui sistem imunitar sănătos.
Care sunt beneficiile?
Immune Formula este o combinație de beta-glucani, arabinogalactan, colostru, cordyceps mycelium maitake ciuperci întregi, și reishi ciuperci mycelium.
Acesta este un amestec de ingrediente naturale formulate pentru sistemul imunitar și acționează, de asemenea, ca un antioxidant pentru a întări organismul. Beta-glucanii sunt polizaharide care apar în mod natural. Colostrul conține imunoglobine.
Antioxidanții sunt apărătorul natural al organismului și cea mai bună protecție a noastră împotriva daunelor provocate de radicalii liberi. Recunoscuți pentru funcția lor de protecție a celulelor împotriva deteriorării, antioxidanții au, de asemenea, un efect puternic asupra sănătății pielii.
Probleme cu antibioticele:
- Antibioticele sunt antibacteriene și nu au niciun efect asupra virușilor, ciupercilor sau paraziților.
- Antibioticele ucid bacteriile prietenoase, ceea ce permite drojdiei și bacteriilor infecțioase să prolifereze, slăbind astfel sistemul imunitar.
- Utilizarea excesivă a antibioticelor creează bacterii rezistente la antibiotice.
- Tulpinile de agenți patogeni rezistente la antibiotice se dezvoltă în prezent, determinând oamenii să se uite la alternative naturale.

INGREDIENTE:
Pulbere de beta-glucan, pulbere de arabinogalactan, pulbere de colostru (lapte), pulbere de miceliu de Cordyceps sinensis (soia), pulbere de extract de Grifola frondosa, pulbere de miceliu de Ganoderma lucidum, agent antiaglomerant: celuloză, înveliș de capsule (gelatină, apă).


INGREDIENTE CHEIE (în 3 capsule):
Beta-glucani (extrași din drojdia Saccharomyces cerevisiae) ....................................... 600 mg
Arabinogalaktan (wyekstraktowany z Modrzewia (Larix spp.)) .......................................... 300 mg
Colostru ................................................................................................................................... 150 mg
Cordyceps sinensis mycelium ................................................................................................. 60 mg


DOZA ZILNICĂ RECOMANDATĂ:
Luați 3 capsule pe zi între mese.


CONDIȚII DE PĂSTRARE
A se păstra într-un loc răcoros și uscat. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici!

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Dacă luați medicamente, consultați medicul sau farmacistul înainte de a lua capsulele.

Lasă o recenzie Immune Formula ( 90 caps.)

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
07.03.2020

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Immune Formula ( 90 caps.)

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!