Apărare Întreținere

Comerț cu amănuntul: 35,60 €
Puncte: 18.13VP
În stoc
  • 120 de capsule (120 de zile de aprovizionare)
  • Produs de sistem cheie (KSP) pentru sistemul imunitar
  • Niveluri generoase de vitamine antioxidante A, C și E

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Menținerea apărării


Supliment alimentar - 120 capsule

Sistemul imunitar
Trăim într-o lume cu otrăvuri naturale și poluanți creați de om. Acești poluanți din mediul înconjurător, împreună cu o dietă săracă și alte obiceiuri dăunătoare, cum ar fi fumatul și lipsa de odihnă, pot reduce capacitatea organismului de a se proteja împotriva bacteriilor dăunătoare, a virușilor, a substanțelor chimice și a altor factori care pot duce la probleme de sănătate.

Sistemul imunitar funcționează în parteneriat cu alte sisteme de protecție ale organismului. De exemplu, pielea formează o barieră fizică împotriva materialelor străine, în timp ce sistemul respirator folosește tusea pentru a scăpa organismul de microbii și poluanții inhalați. Când materialele străine depășesc celelalte mecanisme de protecție ale organismului, sistemul imunitar (de apărare) începe să funcționeze. Zincul contribuie la funcția cognitivă normală, la o vedere normală și la funcționarea sistemului imunitar.
Care sunt beneficiile?
Defence Maintenance este produsul Key System Product (KSP) pentru sistemul imunitar, această formulă oferă niveluri generoase de vitamine antioxidante A, C și E, împreună cu zinc și seleniu, pentru a contribui la menținerea unui sistem imunitar sănătos. Conține nutrienți esențiali și include surse alimentare integrale de microelemente nutritive pentru a menține un sistem imunitar sănătos.
Vitamina A contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, precum și la menținerea pielii, a mucoaselor și a vederii normale. De asemenea, este necesară pentru menținerea unui metabolism normal al fierului. Vitamina C contribuie la reducerea oboselii și a stării de oboseală, precum și la funcționarea normală a sistemului imunitar și nervos. Folosită în protecția celulelor împotriva stresului oxidativ, în formarea normală a colagenului și în creșterea absorbției fierului.
INGREDIENTE:
Acid L-ascorbic (vitamina C), D-alfa-tocoferol (vitamina E), pulbere de rădăcină de ginseng siberian, pulbere de L-selenometionină, tulpină de sparanghel medicinal, pulbere de plante: Concentrat de fructe de Acai, flori de broccoli, frunze de varză, extract din corpul fructifer al ciupercilor reishi, fructe de magnolie chinezească, rizom de curcuma; betacaroten (vitamina A), gluconat de zinc, oxid de zinc, palmitat de retinil (vitamina A), învelișul capsulei (gelatină, apă), agenți antiaglomeranți (acizi grași, dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor grași).

INGREDIENTE CHEIE:
Conținut în porția recomandată (1 capsulă):
Vitamina A .................... 500 μg ................ 63% VNR*;
Vitamina E ..................... 44 mg ............... 367% VNR;
Vitamina C ................... 120 mg ................. 50% VNR;
Zinc005 mg ................. 50% VNR;
Seleniu ......................25 μg ................. 45% VNR
*VNRV - valori nutriționale de referință
**VNRV nespecificate
PORȚIE RECOMANDATĂ PENTRU CONSUMUL ZILNIC:
1 capsulă pe zi, la o masă

A se păstra într-un loc uscat și răcoros, la loc ferit de la îndemâna copiilor mici.

Lasă o recenzie Apărare Întreținere

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
30.01.2021

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Apărare Întreținere

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!