DTXBasics

Comerț cu amănuntul: 112,60 €
Puncte: 57.41VP
În stoc
  • Sprijin zilnic pentru curățarea organismului.
  • Un pachet conține 30 de pliculețe.

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Organismul dumneavoastră este perfect adaptat pentru a neutraliza o gamă largă de amenințări sub forma toxinelor nocive pe care le întâlnește zilnic.

Poluanții atmosferici, alergenii, substanțele chimice, aditivii alimentari și multe altele sunt în mod constant captați, descompuși și eliminați prin procesele naturale ale organismului dumneavoastră. Dar chiar și cele mai bune mecanisme ale organismului dumneavoastră pot avea nevoie de ajutor. Efortul uriaș pe care corpul dumneavoastră îl depune în fiecare zi necesită un sprijin zilnic.

Acesta este motivul pentru care a fost creat DTX Basics - o combinație unică de plante, vitamine și probiotice de care aveți nevoie în fiecare zi pentru a neutraliza, transforma și elimina eficient toxinele din corpul dumneavoastră.

Cum funcționează.

Este posibil ca organismul dumneavoastră să facă o treabă excelentă de autocurățare, dar alimentele procesate, lipsa de exerciții fizice sau administrarea de medicamente pot fi o povară prea mare pentru procesul natural de detoxifiere. Organismul poate comunica acest lucru semnalându-l prin senzații constante de oboseală, probleme ale pielii, creștere în greutate și dureri de cap. Organismul se curăță singur într-o varietate de moduri: prin piele, sistemul respirator, rinichi și intestine. De o importanță cheie este, desigur, ficatul și buna sa funcționare. Toate aceste modalități de curățare sunt susținute de plantele din DTX Basic. Obiceiurile sănătoase zilnice și utilizarea regulată a DTX Basic vor contribui la îmbunătățirea procesului de curățare și vor face ca organismul dumneavoastră să nu mai conțină toxine. burdock bud on a blue photo

Patru produse. Un scop comun.

DTX Basics combină beneficiile a patru produse Nature's Sunshine diferite. Sinergia lor ajută la atingerea obiectivului de a vă susține organismul în curățarea zilnică. Fiecare porție reprezintă acțiunea combinată a Combinației de ciulin de lapte, Super Antioxidant, Scorțișoară Balance și Bacillus Coagulans. Combinația acestor patru produse oferă rezultate excelente și asigură o utilizare sigură în fiecare zi.

  • Milk Thistle Combination constă în vitaminele A și C combinate cu plante precum ciulinul de lapte și păpădia. Principala funcție a produsului este de a susține ficatul, care joacă un rol cheie în procesul de curățare a organismului. Extractul de semințe de ciulin de lapte susține buna funcționare a ficatului și producția normală de bilă. Acțiunea similară a rădăcinii de păpădie, care ajută în plus la susținerea funcției tractului urinar, face din Milk Thistle un produs esențial pentru fiecare zi. Vitaminele A și C joacă un rol important în metabolismul fierului, pe care organismul uman nu îl poate produce singur. Un plus aici este prezența colinei, care ajută la menținerea unui metabolism normal al grăsimilor și susține funcția hepatică.
Ingrediente active Într-o porție zilnică (1 comprimat)

%RDA*.

Vitamina A (beta-caroten) 4 mg 500%
Vitamina C 240 mg 300%
Extract de semințe de ciulin de lapte (80% silimarină) 175 mg **
Rădăcină medicinală de păpădie 150mg **
Colină (bitartrat de colină) 60 mg **
Inositol 55 mg **
N-acetil-L-cisteină 55 mg **

*RDA*: doza zilnică recomandată pentru adulți.

**RDA nu a fost stabilită.

Ingrediente:

Acid ascorbic, extract de semințe de ciulin de lapte (Silybum marianum), pulbere de rădăcină de păpădie (Taraxacum ocinale), agent de încărcare (celuloză microcristalină), agent antiaglomerant (acid stearic), bitartrat de colină, inositol, N-acetil-L-cisteină, agent de încărcare (celuloză), beta-caroten, maltodextrină, agenți antiaglomeranți (săruri de acizi grași de magneziu, dioxid de siliciu), agent de întărire (hidroxipropilmetilceluloză), îndulcitor (maltodextrină), stabilizator (polietilenglicol), agent de glazurare (ceară din frunze de carnauba).

  • Super Antioxidant este o adevărată bombă antioxidantă. Poluanții atmosferici, toxinele și aditivii alimentari fac organismul să lucreze din greu și supun celulele la stres oxidativ. Un rol deosebit îl joacă aici trandafirul, care conține antioxidanți naturali și care favorizează, de asemenea, buna funcționare a rinichilor, a vezicii urinare și a sistemului digestiv. Rizomul de turmeric este un mare ajutor pentru ficat, precum și pentru tractul respirator superior.
Ingrediente active

Într-o porție zilnică.

(1 capsulă)

rizom de turmeric 153 mg
Fructe de măceș 123 mg
Semințe de ciulin de lapte 87 mg
Tocotienoli 132 mg
Fitosteroli 0,2 mg
Licopen 28 mg
Acid alfa-lipoic 2 mg

Ingrediente:

Pulbere de rădăcină de curcuma (Curcuma longa), pulbere de amestec de tocotrienoli (gelatină, zaharoză, amidon de porumb modificat, ulei de palmier, tocotrienoli [d-Gamma Tocotrienol, d-Delta Tocotrienol, d-Alpha Tocotrienol], tocoferol [d-Alpha tocoferol], antioxidant (palmitat de ascorbil), squalene de palmier, fitosteroli (0.04%), fitocarotenoizi, coenzima Q10 și apă), pudră de măceșe (Rosa canina), pudră de semințe de ciulin de lapte (Silybum marianum), licopen, agenți antiaglomeranți (săruri de magneziu acizi grași, dioxid de siliciu), acid alfa lipoic, înveliș de capsulă (gelatină, apă).

  • Cinnamon Balance - mai mult decât scorțișoară - o sinergie de schinduf, astragalus, brusture și păpădie. Semințele de schinduf contribuie la menținerea pH-ului corect al sucurilor gastrice și ajută la digestie. Rădăcina de astragalus ajută pielea să se protejeze împotriva radiațiilor UV, iar rădăcina de brusture ajută la menținerea unui nivel normal de glucoză în sânge.
Ingrediente active Într-o porție zilnică.
(4 capsule din plante medicinale)
Scoarță de copac brun 1000 mg
Frunză de opuntie de smochin 500 mg
Semințe de schinduf 250 mg
Astragalus rădăcină 126 mg
Rădăcină de brusture 62 mg
Rădăcină și frunze de păpădie 62 mg

Ingrediente:

Pulbere de scoarță de scorțișoară Cassia (Cinnamomum spp.), pulbere de frunze de nopal (Opuntia ficus-indica), pulbere de semințe de schinduf (Trigonella foenum-graecum), pulbere de rădăcină de astragalus (Astragalus membranaceus), pulbere de rădăcină de brusture (Arctium lappa), pulbere de rădăcină și frunze de păpădie (Taraxacum ocinale), capsulă vegetală [agent de întărire (hidroxilpropilmetilceluloză), apă].

  • Bacillus Coagulans completează DTX Basics, oferind organismului o doză de bacterii probiotice esențiale pentru fiecare sistem digestiv.
Ingrediente active Într-o porție zilnică (1 capsulă).
Bacteria Bacillus coagulans 1 miliard CFU*
Inulină 270 mg

*Unitate formatoare de colonii

Ingrediente:

Bacterii Bacillus coagulans, pulbere de inulină (extract din rădăcină de cicoare), agenți antiaglomeranți (săruri de magneziu acizi grași, dioxid de siliciu), capsulă vegetală [agent de întărire (hidroxilpropilmetilceluloză), apă].

Porție zilnică recomandată:

Conținutul unui pachet (1 comprimat, 6 capsule) trebuie administrat o dată pe zi, înainte de mese.

Dacă luați medicamente, consultați un nutriționist înainte de utilizare.

Lasă o recenzie DTXBasics

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
14.03.2020

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs DTXBasics

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!