DTXBasics

Comerț cu amănuntul: 112,60 €
Puncte: 57.41VP
În stoc
  • Sprijin zilnic pentru curățarea organismului.
  • Un pachet conține 30 de pliculețe.

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Organismul dumneavoastră este excelent echipat pentru a face față gamei largi de toxine nocive pe care le întâlnește zilnic.

Poluanții atmosferici, alergenii, substanțele chimice, aditivii alimentari și multe altele sunt în mod constant captați, descompuși și excretați prin procesele naturale ale organismului dumneavoastră. Dar chiar și cele mai bune mecanisme ale organismului pot avea nevoie de ajutor. Efortul uriaș pe care corpul dumneavoastră îl face în fiecare zi necesită un sprijin zilnic.

Acesta este motivul pentru care a fost creat DTX Basics - o combinație unică de plante, vitamine și probiotice care sunt necesare în fiecare zi pentru a neutraliza, transforma și elimina eficient toxinele din organism.

Cum funcționează?

Este posibil ca organismul tău să fie în regulă cu procesul de curățare, dar alimentele procesate, lipsa de exerciții fizice sau medicamentele pot fi o povară prea mare pentru procesul natural de detoxifiere. Organismul poate semnala acest lucru prin senzații persistente de oboseală, probleme ale pielii, creștere în greutate și dureri de cap. Organismul se curăță în diferite moduri: prin piele, sistemul respirator, rinichi și intestine. Cheia, desigur, este ficatul și buna sa funcționare. Toate aceste purificări sunt susținute de plantele care se găsesc în DTX Basic. Bunele obiceiuri zilnice și utilizarea regulată a DTX Basic vor contribui la îmbunătățirea procesului de curățare și vă vor face corpul liber de toxine. burdock bud on a blue photo

Patru produse. Un singur obiectiv comun.

DTX Basics combină beneficiile a patru produse Nature's Sunshine diferite. Sinergia lor ajută la atingerea scopului - susținerea organismului în curățarea zilnică. Fiecare porție este o combinație de Milk Thistle Combination, Super Antioxidant, Cinnamon Balance și Bacillus Coagulans. Combinația acestor patru produse oferă rezultate excelente și asigură o utilizare sigură în fiecare zi.

  • Milk Thistle Combination este alcătuit din vitaminele A și C combinate cu plante precum ciulinul de lapte și păpădia. Principala funcție a produsului este de a susține ficatul, care joacă un rol cheie în procesul de curățare a organismului. Extractul de semințe de ciulin de lapte susține buna funcționare a ficatului și producția normală de bilă. Acțiunea similară a rădăcinii de păpădie, care ajută în plus la susținerea funcției tractului urinar, face din Milk Thistle un produs indispensabil pentru fiecare zi. Vitaminele A și C joacă un rol important în metabolismul fierului, pe care organismul uman nu îl poate produce singur. Un plus aici este prezența colinei, care ajută la menținerea unui metabolism normal al grăsimilor și susține funcția hepatică.
Ingrediente active Pe porție zilnică (1 comprimat)

%RDA*

Vitamina A (beta-caroten) 4 mg 500%
Vitamina C 240 mg 300%
Extract de semințe de ciulin de lapte (80% silimarină) 175 mg **
Rădăcină de păpădie 150 mg **
Colină (bitartrat de colină) 60 mg **
Inositol 55 mg **
N-acetil-L-cisteină 55 mg **

*RDA*: Doza zilnică recomandată pentru adulți.

**RDA nu este instalat.

Ingrediente:

Acid ascorbic, extract de semințe de ciulin de lapte (Silybum marianum), pulbere de rădăcină de păpădie (Taraxacum ocinale), agent de încărcare (celuloză microcristalină), agent antiaglomerant (acid stearic), bitartrat de colină, inositol, N-Acetil-L-Cisteină, agent de încărcare (celuloză), beta-caroten, maltodextrină, agenți antiaglomeranți (săruri de magneziu acizi grași, dioxid de siliciu), agent de întărire (hidroxipropilmetilceluloză), îndulcitor (maltodextrină), stabilizator (polietilenglicol), agent de glazurare (ceară din frunze de carnauba).

  • Super Antioxidant este o adevărată bombă antioxidantă. Poluanții atmosferici, toxinele, aditivii alimentari fac organismul să lucreze din greu și expun celulele la stresul oxidativ. Un rol deosebit îl joacă aici trandafirul, care conține antioxidanți de origine naturală și contribuie, de asemenea, la buna funcționare a rinichilor, a vezicii urinare și a sistemului digestiv. Rizomul de turmeric este un ajutor excelent pentru ficat, precum și pentru tractul respirator superior.
Ingrediente active

Pe doză zilnică

(1 capsulă)

rizom de turmeric 153 mg
fructe de cătină 123 mg
semințe de ciulin de lapte 87 mg
Tocotienoli 132 mg
Fitosteroli 0,2 mg
Licopen 28 mg
Acid alfa lipoic 2 mg

Ingrediente:

Pulbere de rădăcină de curcuma (Curcuma longa), pulbere de amestec de tocotrienoli (gelatină, zaharoză, amidon de porumb modificat, ulei de palmier, tocotrienoli [d-Gamma Tocotrienol, d-Delta Tocotrienol, d-Alpha Tocotrienol], tocoferol [d-Alpha tocoferol], antioxidant (palmitat de ascorbil), squalene de palmier, fitosteroli (0.04%), fitocarotenoizi, coenzima Q10 și apă), pudră de măceșe (Rosa canina), pudră de semințe de ciulin de lapte (Silybum marianum), licopen, agenți antiaglomeranți ( săruri de magneziu acizi grași, dioxid de siliciu), acid alfa lipoic, înveliș de capsulă (gelatină, apă).

  • Cinnamon Balance - Mai mult decât scorțișoară - o sinergie de schinduf, astragalus, brusture și păpădie. Semințele de schinduf ajută la menținerea pH-ului corect al sucului gastric și facilitează digestia. Rădăcina de astragalus ajută la protejarea pielii împotriva radiațiilor ultraviolete, în timp ce rădăcina de brusture ajută la menținerea unui nivel normal de glucoză în sânge.
Ingrediente active Pe doză zilnică
(4 capsule vegetale)
scoarță de arbore brun 1000 mg
frunze de smochin 500 mg
semințe de schinduf 250 mg
rădăcină de astragalus 126 mg
rădăcină de brusture 62 mg
Rădăcină și frunze de păpădie officinalis 62 mg

Ingrediente:

Pulbere din scoarță de scorțișoară Cassia (Cinnamomum spp.), pulbere din frunze de nopal (Opuntia ficus-indica), pulbere din semințe de schinduf (Trigonella foenum-graecum), pulbere din rădăcină de astragalus (Astragalus membranaceus), pulbere din rădăcină de brusture (Arctium lappa), pulbere din rădăcină și frunze de păpădie (Taraxacum ocinale), capsulă vegetală [agent de întărire (hidroxilpropilmetilceluloză), apă].

  • Bacillus Coagulans completează DTX Basics prin furnizarea dozei de bacterii probiotice necesare pentru fiecare sistem digestiv.
Ingrediente active Pe porție zilnică (1 capsulă)
Bacteria Bacillus coagulans 1 miliard de UFC*
Inulină 270 mg

*Unitate formatoare de colonii

Ingrediente:

Bacterii Bacillus coagulans, pulbere de inulină (extract din rădăcină de cicoare), agenți antiaglomeranți (săruri de magneziu acizi grași, dioxid de siliciu), capsulă vegetală [agent de întărire (hidroxilpropilmetilceluloză), apă].

Porție zilnică recomandată:

Conținutul unui pachet (1 comprimat, 6 capsule) trebuie administrat o dată pe zi, înainte de mese.

Dacă luați medicamente, vă rugăm să consultați un nutriționist înainte de utilizare.

Lasă o recenzie DTXBasics

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
14.03.2020

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs DTXBasics

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!