Pro Immune

Comerț cu amănuntul: 215,60 €
Puncte: 110.00VP
În stoc

Imunitate puternică!


Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Imunitate puternică

Când am creat kitul Pro Immune, am ținut cont de faptul că starea sistemului imunitar depinde nu numai de condițiile atmosferice, ci mai ales de ceea ce se întâmplă în corpul nostru. Vă oferim un kit care vă va întări sistemul imunitar într-un mod cuprinzător.

Imunitatea are nevoie de mai multă atenție!

Vitamina C este primul lucru care ne vine în minte atunci când ne gândim la întărirea imunității. În fiecare comprimat al produsului nostru veți găsi până la 1000 mg de acid L-ascorbic.

Frunza de măslin, sau de fapt extractul său, ajută la menținerea imunității chiar și în cele mai severe condiții și sprijină, de asemenea, tractul respirator superior.

Vitamina D3 este benefică pentru sistemul imunitar, dar este, de asemenea, esențială pentru oase și mușchi.

Nu trebuie să mai explicăm nimănui cât de mult stimulează usturoiul imunitatea. Dar usturoiul este mult mai mult decât atât! Ajută la menținerea unui ficat sănătos și a unui nivel normal al colesterolului.

Zinc ALT este combinația perfectă de lucernă, frunze de cimbru, alge și zinc. Cheia pentru imunitate este aici frunza de cimbru, care are proprietăți antibacteriene și promovează apărarea naturală a organismului. Zincul este o componentă activă a multor enzime responsabile de funcționarea optimă a sistemului imunitar.

Prezența Pro B11 în kitul Pro Immune este o țintă. Produsul îmbogățește flora bacteriană cu 11 tulpini de bacterii. Sănătatea digestivă este esențială pentru a menține sistemul imunitar la un nivel corespunzător.

Immune Formula este un amestec minunat de ciuperci cunoscute din medicina chineză (cordyceps, maitake, trutovik lăcrămioare), precum și de beta-glucani, arabinogalactan și colostru.

Defence Maintenance este un produs conceput pentru a susține imunitatea. Combinația de vitaminele C, A, E cu turmeric, seleniu și zinc este amestecul perfect pentru a susține sistemul imunitar.


Ingredientele kitului:
Zinc ALT.
Usturoi
Defence Maintenance
Formula imunitară
2 x Frunze de măslin - Extract
Pro B11
Vitamina C Bioflavonoide
Vitamina D3


Consumul recomandat:
Utilizați toate produsele din kit conform recomandărilor de pe etichete.

Lasă o recenzie Pro Immune

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
20.04.2021

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Pro Immune

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!