Pro Relax

Comerț cu amănuntul: 215,60 €
Puncte: 110.00VP
În stoc

Toleranța la stres

Calm


Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Fiți calm în ceea ce privește sănătatea dumneavoastră

Sănătatea noastră are adesea de suferit din cauza stresului și a îngrijorărilor. Lumea în ritm alert ne provoacă anxietate în fiecare zi. Ritmul colosal al schimbării nu ne permite să ne simțim stabili și ne face adesea să ne simțim nesiguri cu privire la un mâine mai bun sau doar liniștit. Da, stresul a devenit tovarășul nostru și ne confruntăm zilnic cu situații stresante. Oamenii de știință nu au nicio îndoială că stresul este, de asemenea, unul dintre principalii inamici ai sănătății noastre.

Pentru a face față eficient stresului, trebuie să avem grijă de funcțiile cognitive și psihologice normale și de buna funcționare a creierului. O memorie bună și o percepție adecvată ne pot împiedica să ne lăsăm copleșiți.

Kitul Pro Relax este conceput pentru a ne calma nervii și pentru a ne oferi un mic răgaz într-o lume agitată, precum și pentru a ne susține capacitățile cognitive. Compoziția kitului este concepută pentru a crește rezistența la stres fără a provoca oboseală.

Aveți liniște în ceea ce privește sănătatea dumneavoastră!

Gotu Kola, sau frunza de scut asiatic, este o plantă cunoscută de omenire de mii de ani. Deși oamenii de știință încă îi descoperă noi proprietăți, se știe deja că aceasta armonizează perfect funcțiile sistemului circulator și susține funcțiile cognitive normale, adică concentrarea și memoria.

Hamei & Valeriană cu floarea pasiunii este un produs conceput pentru a combate stresul. Valeriana (valeriana) favorizează un somn sănătos, hameiul (hamei) are un efect calmant, iar passiflora (passiflora) crește rezistența la stres.

Setul nu poate să nu conțină lecitină, care se găsește în corpul nostru și este un element foarte important al creierului și al țesutului nervos.

Magneziul este o sursă excelentă de magneziu, care în set este esențial pentru combaterea oboselii și, de asemenea, pentru menținerea unor funcții psihologice corespunzătoare.

Nu mai este nevoie să convingem pe nimeni cât de importanți sunt acizii grași omega 3 pentru sănătatea noastră. Super Omega 3 EPA este inclus în kitul Pro Relax datorită conținutului său de acid docosahexaenoic, care, atunci când este consumat în cantități de cel puțin 250 mg, are un efect pozitiv asupra funcțiilor cerebrale.

Complexul de vitamine B este, bineînțeles, o sursă devitamine B, dintre care cea mai populară are un efect pozitiv asupra funcțiilor psihologice și ajută la combaterea senzației de oboseală.

Vitamina D3, care este indispensabilă zilnic, este, de asemenea, adăugată la set.


Compoziția setului:
Gotu Kola
Hamei și valeriană cu floarea pasiunii
Lecytyna
Magneziu
2 x Super Omega 3 EPA
Complex de vitamine B
Vitamina D3


Consumul recomandat:
Utilizați toate produsele din kit conform recomandărilor de pe etichete.

Lasă o recenzie Pro Relax

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
23.06.2022

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Pro Relax

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!