Respiră clar

Comerț cu amănuntul: 35,60 €
Puncte: 18.13VP
În stoc
  • Breathe Clear este un produs conceput pentru a promova sănătatea respiratorie, în special în perioadele cu pericole sezoniere, cum ar fi schimbarea anotimpurilor sau nivelurile ridicate de polen din aer.
  • 1 borcan conține 90 de capsule.

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Breathe Clear dovedește că "întregul este mai bun decât suma părților sale." Formula, dezvoltată cu mulți ani în urmă, este încă foarte populară printre clienții Nature's Sunshine din Statele Unite, unde este cunoscută sub numele de HistaBlock.

Din nou, așa cum se întâmplă cu aproape toate produsele noastre, darurile naturii joacă aici un rol esențial și, mai ales, frunzele de urzică dioică (Urtica Dioica) și fructele de portocală amară (Citrus x aurantium), care susțin buna funcționare a sistemului respirator. Portocala amară are, de asemenea, un efect calmant asupra gâtului și a corzilor vocale.

Formula Breathe Clear este completată cu quercetină din muguri de Sophora japonica japoneză și bromelaină din fructe de ananas (Ananas comosus).

Toate aceste daruri ale naturii sunt combinate în formula eficientă a Breathe Clear, astfel încât să puteți respira adânc fără să vă temeți de amenințările sezoniere.

De ce să alegeți Breathe Clear?

Suntem dedicați planetei noastre, ceea ce ne permite să obținem plantele pentru producerea produselor noastre. Urzicile noastre cresc în mod sălbatic în munții albanezi, iar furnizorul nostru, cu ajutorul unei echipe special instruite, colectează frunzele lor valoroase, având grijă de biodiversitatea regiunii și de dezvoltarea durabilă a culturilor.

Compus:


Ingrediente active:

Pe doză zilnică

(4 capsule)

Frunză de urzică (Urtica dioica) 360 mg
Quercetină (din muguri de copac Sophora japonica) 360 mg
Fructe de portocală amară (Citrus x aurantium) 280 mg
Bromelaină (din fructul de ananas [Ananas comosus]) 80 mg

Agent de încărcare: fosfați de calciu, învelișul capsulei: gelatină, pulbere de frunze de urzică (Urtica dioica), quercetină (pulbere de muguri de Sophora japonica), agent de încărcare: celuloză, pulbere de fructe de portocală amară (Citrus x aurantium), bromelaină din pulbere de fructe de ananas (Ananas comosus), agenți antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu. jar, oranges, greens

Aplicație::

Consumați 2 capsule de 2 ori pe zi.

Condiții de păstrare:

A se păstra într-un loc răcoros și uscat. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici!

Nature's Sunshine încurajează un stil de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca înlocuitor al unei diete echilibrate. O dietă echilibrată și un stil de viață sănătos reprezintă baza pentru buna funcționare a organismului.

Lasă o recenzie Respiră clar

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
01.03.2021

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Respiră clar

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!