HSN-W

Comerț cu amănuntul: 37,50 €
Puncte: 19.15VP
În stoc
  • HSN-W (Hair Skin Nails - Woman) - păr frumos, piele sănătoasă și unghii puternice!
  • 100 de capsule într-un borcan

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Dacă sunteți în căutarea unui sprijin complet pentru păr, piele și unghii, HSN-W este un supliment alimentar conceput special pentru femei, pentru a vă ajuta să vă mențineți un păr frumos și sănătos, o piele strălucitoare și unghii puternice

HSN-W Ingrediente principale: HSN-W:

  1. Rhodimenia palmaris este o sursă naturală de antioxidanți care ajută la protejarea celulelor pielii împotriva daunelor provocate de radicalii liberi.
  2. Coada-calului este bogată în substanțe nutritive, cum ar fi siliciul, care este esențial pentru producerea colagenului, o proteină responsabilă pentru elasticitatea și aspectul sănătos al pielii, părului și unghiilor. Coada-calului ajută, de asemenea, la întărirea părului și a unghiilor, conferindu-le un aspect sănătos.
  3. Frunzele de salvie susțin starea de bine în timpul menstruației.
  4. Frunzele de rozmarin sunt bogate în antioxidanți care ajută la combaterea radicalilor liberi dăunători și susțin funcția de protecție a celulelor pielii. În plus, rozmarinul favorizează excreția de apă prin tractul urinar.

Cum acționează?

  • Păr : HSN-W susține un păr cu aspect sănătos pentru a ajuta la menținerea rezistenței, strălucirii și elasticității părului. Ingrediente precum coada-calului și rhodimenia palmata pot influența sănătatea părului prin furnizarea de nutrienți esențiali.
  • Piele : Rozmarinul poate ajuta la menținerea unui aspect sănătos și a unei pieli strălucitoare. Proprietățile sale antioxidante pot proteja pielea de daune și pot susține procesele sale naturale de regenerare.
  • Unghii : HSN-W favorizează rezistența unghiilor, ajutând la menținerea unui aspect sănătos și suplu al unghiilor. Coada-calului poate contribui la îmbunătățirea rezistenței acestora.

Aveți grijă de părul, pielea și unghiile dumneavoastră cu HSN-W (Hair Skin Nails - Woman). Alege produse naturale de frumusețe și sănătate create special pentru tine.

Ingrediente cheie

Ingrediente active: Pe porție zilnică.
(6 capsule)

Rhodymenia palmata
Rhodymenia palmata

984 mg
Părți supraterane de coada-calului (Equisetum arvense) 738 mg

Pulbere de frunze de salvie
(Salvia ocinalis)

492 mg
Pulbere din frunze de rozmarin (Rosmarinus ocinalis) 246 mg

Ingrediente:

Pulbere de puf de Rhodymenia palmata (Rhodymenia palmata), pulbere din părțile supraterane ale coada-calului (Equisetum arvense), învelișul capsulei (gelatină), pulbere de frunze de salvie (Salvia ocinalis), pulbere de frunze de rozmarin (Rosmarinus ocinalis).

Aplicare::

3 capsule de 2 ori pe zi, de 2 ori pe zi, la mese.

În cazul în care luați medicamente, consultați un nutriționist înainte de utilizare. Suplimentul alimentar nu trebuie utilizat ca substitut al unei diete variate.

Condiții de păstrare:

A se păstra într-un loc uscat și răcoros. A nu se păstra la îndemâna copiilor mici.

Flacon sigilat. A nu se utiliza dacă sigiliul interior este deteriorat sau lipsește.

Lasă o recenzie HSN-W

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nu există opinii pentru acest produs.

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs HSN-W

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!