Super Start sănătatea ta

Comerț cu amănuntul: 215,60 €
Puncte: 110.00VP
În stoc

Fiți sănătoși pe tot parcursul anului!


Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Schimbați-vă! Îmbunătățiți-vă sănătatea.

Super Start pentru sănătate este un kit preferat al clienților noștri de mulți ani. Compoziția sa nu s-a schimbat în ciuda trecerii timpului și a numeroaselor tendințe nutriționale noi. Acesta combină cele mai bine vândute produse Nature's Sunshine, iar această combinație este în continuare kitul perfect pentru oricine a decis să facă o schimbare în stilul de viață și să se uite serios la sănătatea sa.

Luați un start bun pentru sănătatea dumneavoastră!

A sosit momentul să aveți grijă de dumneavoastră? Doriți să vă îmbunătățiți sănătatea, forma, starea de bine? Felicitări! Aceasta este, fără îndoială, cea mai bună decizie din viața ta. Haideți să o facem! Începeți ca sutele de clienți mulțumiți care au ales Super Start pentru Sănătate. Decizia lor de a-și schimba stilul de viață a fost fermă, iar kitul oferit a făcut-o și mai puternică.

Oferind acizii grași esențiali omega-3 care se găsesc în Super Omega 3 EPA, antioxidanții puternici de la Zambrosa, bacteriile probiotice din capsulele Bifidophilus Bacteria combinate cu cel mai popular Clorofilă lichidă, precum și o doză naturală de energie din Solstic și Calciu cu vitamina D vă vor ajuta să rezistați în timp ce vă puneți planurile în aplicare și să obțineți mai repede rezultatele dorite. Trusa include, de asemenea, loțiunea de masaj Tei Fu, pe care clienții noștri o numesc trusa de prim ajutor într-un tub.


Compoziția trusei:
Bifidophilus bacteria
Clorofilă lichidă
Solstic Energie din natură
Super Omega 3 EPA
Calciu plus vitamina D
Zambrosa


Consumul recomandat:
Utilizați toate produsele din kit conform recomandărilor de pe etichete.

Lasă o recenzie Super Start sănătatea ta

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
27.12.2020

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Super Start sănătatea ta

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!