Set de viață

Comerț cu amănuntul: 97,00 €
Puncte: 49.50VP
În stoc

Un set de cele mai bine vândute produse de la Nature's Sunshine


Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


KIT PENTRU VIAȚĂ

Vă prezentăm un set unic de cele mai bine vândute produse de la Nature's Sunshine Products Poland. Miracolul verde al naturii - Clorofila lichidă, tulpinile de bacterii Bifidophilus și, probabil, cea mai bună vitamina C în tablete de pe piață formează împreună trio-ul perfect pe care fiecare client și distribuitor Nature's Sunshine ar trebui să îl aibă acasă.

CONȚINUTUL KITULUI:

Clorofilă lichidă - supliment biologic activ

Liquid Chlorophyll este cel mai bine vândut produs Nature's Sunshine la nivel mondial. Componenta principală a produsului este clorofilina obținută din lucernă și mure. structura chimică a clorofilinei este foarte asemănătoare cu molecula de hemoglobină, iar principala diferență constă în miezul moleculei. Hemoglobina este alcătuită din fier, în timp ce clorofilina este alcătuită din cupru. clorofila are o aromă răcoritoare datorită adaosului de ulei de mentă. Beți apă cu aromă de clorofilă la fiecare masă.

INGREDIENTE:

Apă purificată; stabilizator: glicerină vegetală; sodiu-cupru-clorofilină; aromă: ulei de mentă.

Doza zilnică recomandată:

5 ml (o linguriță) de clorofilină se adaugă la un pahar de apă.

Se bea de trei ori pe zi, la mese. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

A se păstra într-un loc uscat și ferit de accesul copiilor. Odată deschis, păstrați la frigider.

Bifidophilus Flora Force - supliment biologic activ

Bifidophilus Flora Force este un supliment alimentar care include tulpini de lactobacili și bifidobacterii. Produsul are un amestec de fructooligozaharide cu lanț scurt și lung. Bifidobacteriile și lactobacilii sunt prezenți în tractul gastrointestinal uman și sunt considerați unele dintre cele mai importante bacterii. Luați 1-2 capsule pe zi, la mese.

INGREDIENTE:

Lactobacillus (Lactobacillus acidophilus); Bifidobacterium (bifidobacterium longum), Fructooligozaharide, pudră de morcov, ulei de șofrănel; maltodextrină; înveliș: gelatină; agent antiaglomerant: celuloză; emulgator: stearat de magneziu.

Doza zilnică recomandată:

1 capsulă de 1-2 ori pe zi, la mese.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

A se păstra într-un loc uscat și ferit de accesul copiilor. După deschidere, păstrați în frigider.

Vitamina C - supliment biologic activ

Vitamina C cu Bioflavonoide este un amestec excelent de ingrediente bogate în vitamina C. Fiecare comprimat al produsului conține până la 1000 mg de acid l-ascorbic, care este eliberat în organism în decurs de opt ore. Vitamina C este extrem de importantă pentru buna funcționare a organismului și, în special, a sistemului imunitar. Vitamina C este, de asemenea, implicată în producția de colagen, care asigură buna funcționare a oaselor și a cartilajelor și, prin urmare, formează o combinație ideală cu măceșul, care ajută la întărirea articulațiilor. Luați o tabletă de vitamina C în fiecare zi.

INGREDIENTE:

Vitamina C (acid ascorbic) 1000 mg/comprimat-1250% RSNP*; antioxidant: acizi grași; agent de îngroșare: hidroxipropil metilceluloză; emulgator: stearat de magneziu; agent de îngroșare: fosfați de calciu; agent antiaglomerant: (dioxid de siliciu); extract de fructe de acerola; hesperedină; bioflavonoide de lămâie; extract de fructe de măceș; rutina

Doza zilnică recomandată:

1 comprimat pe zi, la mese.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

A se păstra într-un loc uscat și ferit de accesul copiilor.

*RSNP - Doza zilnică recomandată

Lasă o recenzie Set de viață

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
20.04.2023

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Set de viață

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!