Pro Kardio

Comerț cu amănuntul: 215,60 €
Puncte: 110.00VP
În stoc

Îngrijirea inimii

Menținerea vaselor de sânge


Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Cu îngrijire a inimii

Trusa Pro Kardio este special concepută pentru a susține sănătatea inimii și a vaselor de sânge. Acesta conține suplimente care au fost create cu o atenție deosebită, dovedite și eficiente. Combinația de componente ale produselor din kit va oferi rezultate optime pentru inima dumneavoastră.

Urmați vocea inimii dumneavoastră!

Usturoiul ajută la menținerea unui nivel adecvat al colesterolului și al zahărului din sânge și favorizează sănătatea vaselor de sânge.

Super Omega 3 EPA completează dieta cu acizi grași EPA și DHA, care ajută la menținerea unei funcții cardiace normale. Efectul se obține deja prin consumul a 250 mg din acești acizi.

Cholester-Reg este frunza de anghinare adevărată, care ajută la menținerea unui nivel normal al lipidelor din sânge, precum și steroli vegetali care ajută la menținerea unui nivel corespunzător al colesterolului din sânge.

Măslinele europene au fost utilizate în mod tradițional pentru a îmbunătăți circulația sanguină și presiunea vasculară.

Magneziul este implicat în câteva sute de reacții enzimatice din organismul nostru și este unul dintre cele mai importante metale și pentru inimă.

CoenzimaQ10 Plus este o combinație excelentă de magneziu, zinc, fier, cupru și coenzima Q10 propriu-zisă. Componentele produsului ajută la combaterea oboselii și a oboselii, protejează împotriva radicalilor liberi și favorizează un somn bun. Toate lucruri care sunt extrem de importante pentru sănătatea noastră și a inimii.


Compoziția kitului:
Cholester - Reg
Usturoi
2 x Coenzima Q10 Plus
Frunze de măslin - Extract
Magneziu
2 x Super Omega 3 EPA


Consumul recomandat:
Utilizați toate produsele din kit conform recomandărilor de pe etichete.

Lasă o recenzie Pro Kardio

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
03.08.2020

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Pro Kardio

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!