Sfeclă de putere 2 pak

Comerț cu amănuntul: 112,60 €
Puncte: 57.40VP
În stoc
 • Promovează rezistența îmbunătățită
 • Oferă un impuls suplimentar de energie pentru corpul tău
 • Îmbunătățește circulația sângelui și livrează mai eficient oxigenul către celulele corpului tău
 • Stimulează reducerea tensiunii arteriale și susținerea generală a sănătății cardiovasculare
 • Susține activitatea fizică
 • Combinație unică de vitamine, ierburi și legume
 • Oferă energie și protecție antioxidantă
 • Fără gluten
 • 100% vegan
 • Keto-friendly
 • Fără soia, fără lactate, fără zahăr adăugat
 • Non-GMO

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Supliment Power Beets - efect asupra organismului, utilizare și compoziție

Ingredientul principal din Power Beets 2 pak este un tip special de sfeclă cultivată pe platoul Qinghai din Tibet, o zonă numită acoperișul lumii, situată la aproape 3.000 de metri deasupra nivelului mării, unde fluctuațiile extreme de temperatură și condițiile extreme fac imposibilă cultivarea majorității plantelor. Cu toate acestea, aici există oameni puternici care își respectă pământul și culturile de-a lungul generațiilor, fermieri și familii responsabile care folosesc metode naturale de cultivare, conservând apa și menținând fertilitatea solului pentru a cultiva acest soi special de sfeclă roșie.

Sfecla roșie este una dintre cele mai bune surse de nitrați. Când intră în organism, aceștia sunt transformați în oxid nitric, care îmbunătățește circulația sângelui și ajută mușchii să primească mai mult oxigen.

În fabricile noastre de lângă Salt Lake City, echipa Nature's Sunshine efectuează teste riguroase pentru a confirma tăria și puritatea unică a sfeclei pe care o procurăm de la fermierii de pe platoul din Tibet. Testăm fiecare transport, fiecare lot.

Vitamine. O sursă de energie și antioxidanți

Vitamina C prezentă în Power Beets este responsabilă de acțiunea antioxidantă (este un antioxidant foarte puternic), dar susține și imunitatea organismului după o activitate fizică intensă. Vitaminele din complexul B, precum tiamina, niacina, vitaminele B6 și B12 și acidul folic, ajută organismul să facă față semnelor de oboseală și de stres.

Acțiunea acestor vitamine a fost confirmată de numeroase studii științifice, precum și de Comitetul Olimpic Internațional, care a emis o declarație oficială care ar trebui să îi ajute pe sportivi în alegerea eficientă a suplimentelor. Vitaminele de mai sus, ca și vitamina D3, se regăsesc acolo în grupul de micronutrienți recomandați pentru un aport frecvent de către sportivi.

Sfecla roșie. O sursă ideală și sigură de nitrați

Pulberea de sfeclă roșie a fost inclusă în Power Beets în primul rând datorită conținutului său ridicat de nitrați. Nitrații sunt utilizați de mult timp în sport ca unul dintre aditivii care afectează direct performanța, ei fiind, de asemenea, incluși pe lista de suplimente a Comitetului Olimpic Internațional.

Potrivit nutriționiștilor sportivi, există cel puțin câteva beneficii ale consumului de nitrați, dar, în general, toate aceste beneficii se rezumă la o creștere a performanței organismului sau, mai exact, la o scădere a cheltuielilor energetice.

Eficacitatea nitraților este confirmată și de Institutul Australian de Sport, care clasifică suplimentele în grupele ABCD, unde A este pentru suplimentele cu efecte și siguranță dovedite, B pentru suplimentele care necesită cercetări suplimentare, C pentru suplimentele fără efecte dovedite și D pentru suplimentele evaluate ca fiind periculoase din punct de vedere antidoping. Nitrații s-au încadrat în grupa A, prin urmare, conform AIS, efectul și siguranța lor sunt confirmate.

Amestecul S7TM. Mai mult oxid de azot

S7 este un amestec dezvoltat și patentat de experți, alcătuit din șapte ingrediente naturale care sporesc producția de oxid nitric. Amestecul include:

extract de cafea verde, extract de ceai verde, extract de turmeric, afine, flori de broccoli, cireșe și frunze de kale.

Oxidul nitric joacă un rol cheie în multe procese importante, cum ar fi reglarea fluxului sanguin, crearea de noi vase mici sau influențarea funcției trombocitelor din sânge.

Amestecul S7 a fost creat pentru a oferi organismului mai multă energie, ceea ce nu este important doar pentru sportivii profesioniști, ci este, de asemenea, esențial pentru menținerea unui stil de viață sănătos și activ.

Struguri și măsline. Antioxidanți puternici

Combinația excelentă de ingrediente este completată de extracte din măsline și struguri și din semințele acestora, care au efecte antioxidante.

Combaterea radicalilor liberi la care suntem expuși din cauza stresului generalizat, a calității tot mai proaste a aerului, precum și a alimentației deficitare și a sedentarismului, rămâne unul dintre cele mai importante aspecte în arta de a ne îngriji eficient sănătatea.

Alimentația și, prin urmare, un sprijin complementar adecvat, reprezintă cel mai bun instrument în lupta împotriva efectelor radicalilor liberi.

Noul dumneavoastră aliat pentru o viață sănătoasă!

Un corp activ este un corp plin de energie. Fie că vă antrenați intensiv sau pur și simplu vă străduiți să mențineți un stil de viață sănătos, alegerile dvs. zilnice vă pot influența sănătatea generală.

De ce sfeclă de putere.

Power Beets este un supliment alimentar inovator cu extract din sfeclă roșie, care este bogată în mod natural în nitrați. Aceste componente ajută la dilatarea vaselor de sânge, îmbunătățind fluxul sanguin și oferind mai mult oxigen celulelor dumneavoastră. Acesta este un sprijin esențial pentru activitatea dumneavoastră fizică, ajutându-vă să obțineți rezultate mai bune și să reduceți la minimum senzația de oboseală.

În plus, Power Beets furnizează vitaminele și antioxidanții necesari pentru a proteja celulele de stresul oxidativ. Antioxidanții sprijină repararea celulară prin protejarea celulelor de radicalii liberi dăunători. Acest lucru permite organismului dumneavoastră să facă față mai eficient expunerilor din mediul înconjurător.

Cum să încorporezi Power Beets în planul tău zilnic de nutriție?

 • Adăugați o porție de pudră Power Beets în băutura dvs. preferată - apă, suc sau smoothie. Este o modalitate ușoară de a vă completa dieta cu ingrediente valoroase.
 • Luați Power Beets înainte de un antrenament pentru a crește nivelul de energie, pentru a îmbunătăți performanța și pentru a accelera recuperarea musculară după efort.
 • Consumul regulat de Power Beets în dieta zilnică vă va ajuta să vă mențineți un stil de viață sănătos, indiferent de intensitatea activității fizice pe care o desfășurați.

Ingrediente cheie: Betstere:

conținut într-o porție zilnică - 7g

Vitamina D 13 mg 260% SPP *
Vitamina C 60 mg 75% SPP *
Tiamină 0,7 mg 64% SPP *
Niacina 3 mg 19% SPP *
Vitamina B6 1,8 mg 129% SPP *
Acid folic 88 mg 75% SPP *
Vitamina B12 6 mg 240% SPP *
Amestec patentat de oxid nitric 5,4 г SPP **

** SPP - Rata standardizată de consum. ** SPP - nedefinit

Ingrediente

Sfeclă roșie, fructooligozaharide, suc concentrat de rodie, amestec S7TM (extract de cafea verde, extract de ceai verde, extract de turmeric, afine, flori de broccoli, cireșe, frunze de kale), extract de mere, extract de struguri, extract de semințe de struguri, extract de măsline, extract de struguri roșii.

Lasă o recenzie Sfeclă de putere 2 pak

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nu există opinii pentru acest produs.

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Sfeclă de putere 2 pak

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!