Optimum

Comerț cu amănuntul: 215,60 €
Puncte: 110.00VP
În stoc

Stil de viață: sănătate, nutriție, exerciții fizice, brainstorming, artă și natură se reunesc!


Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


O perspectivă istorică asupra sănătății

O abordare holistică a umanității înseamnă găsirea unui echilibru pe mai multe niveluri. Stilul de viață, sănătatea, alimentația, exercițiile fizice și mintea, arta și natura se unesc și pătrund în toate aspectele vieții.

La Nature's Sunshine, noi îi privim, de asemenea, pe toți ca fiind un tot unitar. Angajate în mod optim în viața noastră de zi cu zi, conexiunile cu natura, apa, aerul curat, mințile clare și calme și spiritele pure sunt la fel de importante pentru noi ca și nutriția, plantele medicinale, activitatea fizică și sprijinul oamenilor iubitori. Comunitatea Nature's Sunshine sunt oameni pentru care aceste valori, precum și ajutorarea dezinteresată a celorlalți, reprezintă adesea esența, adevăratul sens al vieții lor.

Refaceți echilibrul!

Guarana din Solstic reprezintă o doză suplimentară de energie dintr-o sursă naturală. În Solstic Energie din natură, veți găsi, de asemenea, vitaminele B care vă ajută să combateți oboseala. Construiți-vă energia pentru a face față sarcinilor zilnice.

Zinc ALT este combinația perfectă de zinc, alge, lucernă și cimbru. Zincul, pe lângă efectul său asupra sănătății oaselor, ajută la menținerea echilibrului acido-alcalin al organismului. Cimbrul calmează gâtul și corzile vocale.

Extractul de frunze de măslin este o alegere excelentă pentru sistemul imunitar și digestiv. Susține sănătatea căilor respiratorii superioare și este folosit în mod tradițional pentru a îmbunătăți circulația și tensiunea arterială.

Există o adevărată bombă antioxidantă ascunsă în Zambroza, mai exact în coaja strugurilor roșii. Datorită conținutului de cătină comună, Zambroza întărește inima și imunitatea.

Sucul de aloe vera, principalul ingredient din sucul nostru de aloe, vă ajută să vă mențineți echilibrul sistemului digestiv. Acesta stimulează metabolismul, susține digestia și favorizează funcționarea normală a intestinului.

O capsulă Super Omega 3 EPA conține 380 mg de acid EPA și 190 mg de DHA, care este bun pentru sănătatea inimii și pentru buna funcționare a creierului.

Magneziul îndeplinește 64% din necesarul zilnic de magneziu, care favorizează sinteza corectă a proteinelor, susține funcțiile psihologice normale și ajută la menținerea echilibrului electrolitic.


Compoziția kitului:
Clorofilă lichidă
Zinc ALT
Frunze de măslin - Extract
Magneziu
Suc de aloe
Solstic Energie din natură
Super Omega 3 EPA
Zambrosa


Consumul recomandat:
Utilizați toate produsele din kit conform recomandărilor de pe etichete.

Lasă o recenzie Optimum

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
20.01.2022

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Optimum

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!