Super Omega 3 EPA (60 caps.)

Comerț cu amănuntul: 49,10 €
Puncte: 25.06VP
În stoc
  • 60 capsule (curs de 30 de zile)
  • Bogat în EPA și DHA
  • Produs ecologic, furnizor de substanțe benefice pentru mediu

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


SUPER OMEGA 3 EPA

SUPLIMENTE ALIMENTARE

Știați că?

Acizii grași esențiali (AGE) sunt esențiali pentru o calitate ridicată a vieții! Organismul nostru nu poate sintetiza singur aceste substanțe valoroase, singurul furnizor este reprezentat de alimente. Omega 3 EPA este o linie de acizi grași responsabili de formarea membranelor celulare. Uleiurile Omega-3 sunt compuse din EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). Acizii grași esențiali sunt recunoscuți ca fiind benefici pentru sistemul nervos, țesuturile osoase și musculare, funcția cardiovasculară, sistemul endocrin și sistemul imunitar. Aceștia sunt deosebit de importanți în perioada de purtare a unui copil. O cantitate suficientă a acestora în organismul unei femei însărcinate asigură formarea completă a țesutului cerebral și a aparatului vizual al viitorului copil. AGE au un efect favorabil asupra stării generale a organismului.

AGE Omega-3 sunt necesari pentru refacerea membranelor intercelulare, care asigură o nutriție celulară completă. Deficitul de acid eicosapenoic duce la o scădere a elasticității și permeabilității țesuturilor membranare și acestea nu își pot îndeplini pe deplin funcțiile. Acizii grași sunt o componentă majoră a țesutului cerebral și sunt esențiali pentru dezvoltarea sănătoasă a creierului și pentru menținerea funcțiilor acestuia. DHA este concentrat în creier și în retină.

Beneficii pentru sănătate

Super Omega-3 este cel mai popular dintre suplimentele nutritive zilnice. Compania farmaceutică Nature's Sunshine Pharmaceutical Company se asigură că Super Omega folosește numai cele mai pure uleiuri derivate din ficatul peștilor de mare adâncime -3 EPA.

Omega-3 este bine studiat. Studiile au demonstrat beneficiile sale incontestabile pentru sănătatea tuturor sistemelor organismului. Și atât EPA, cât și DHA sunt responsabile de normalizarea funcției cardiace, de stabilizarea tensiunii arteriale și de menținerea unor niveluri optime de trigliceride în sânge. DHA este responsabil de funcțiile creierului și ale vederii, de formarea țesuturilor sănătoase ale creierului și ale ochilor în timpul dezvoltării fetale și de conservarea acestora la bătrânețe.

S-a dovedit experimental că Omega-3 ajută la producerea unei cantități suficiente de energie la adolescenți și adulți tineri, contribuind la menținerea unei funcții cardiovasculare optime. Sportivii profesioniști și pasionații de stil de viață sănătos folosesc Omega-3 EFA în scopul gestionării greutății. Îmbunătățește sănătatea pielii. Deosebit de util pentru pielea uscată și pentru ameliorarea simptomelor eczemelor.

Supera Omega-3 de la Nature's Sunshine este un adaos puternic la o dietă zilnică echilibrată. Nu conține metale grele, elemente radioactive. Oferă 760 mg EPA și 380 mg DHA pe doza zilnică de două capsule. Fiecare capsulă este sigilată ermetic în timpul încapsulării pentru a împiedica pătrunderea oxigenului care să activeze reacția cu uleiurile. Conține uleiuri naturale de lămâie pentru o aromă plăcută.

INGREDIENTE:
Ulei de pește; acid EPA (acid eicosapentaenoic); acid DHA (acid decosahexaenoic);
învelișul capsulei: gelatină, glicerină, apă; aromă: ulei esențial de lămâie.

INGREDIENTE PRINCIPALE:
Conținut în doza zilnică recomandată (6 capsule):
EPA (acid eicosapentaenoic).......... 2280 mg*
Acid DHA (acid decosahexaenoic)....... 1140mg*
*Nu este indicată nicio doză zilnică recomandată.

APLICAȚIE:
1-2 capsule de 3 ori pe zi, de 3 ori pe zi, la mese. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

CONDIȚII DE PĂSTRARE:
A se păstra într-un loc uscat și ferit de accesul copiilor.
După deschidere păstrați la frigider.

Lasă o recenzie Super Omega 3 EPA (60 caps.)

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
30.09.2020

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Super Omega 3 EPA (60 caps.)

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!