Femeie

Comerț cu amănuntul: 215,60 €
Puncte: 110.00VP
În stoc

Să ai grijă de tineVii o viață în ritm alert.

Munca, conducerea unei afaceri, precum și creșterea copiilor și administrarea unei case.

Aveți multe de făcut, de multe ori chiar mai mult decât bărbații


Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Aveți grijă de dumneavoastră

Duceți o viață cu ritm alert. Lucrând, conducând o afacere, precum și crescând copii și administrând o casă. Aveți multe de făcut, de multe ori chiar mai mult decât bărbații. Corpul dumneavoastră are nevoi complet diferite și doriți să fiți sănătoasă, tânără și zâmbitoare tot timpul.

Totul este în mâinile tale! Tracturi urinare sănătoase, păr, piele, unghii, intestine sănătoase și curate, picioare ușor odihnite și multe altele!

Trusa Femeia vă va ajuta să rămâneți sănătoasă mai mult timp!

Rămâneți sănătoasă mai mult timp!

Protecția puternică împotriva radicalilor liberi este asigurată de cojile de struguri roșii ascunse în Zambrosa. Radicalii liberi sunt considerați principala cauză a îmbătrânirii în organism. Datorită conținutului de cătină de mare, Zambrosa întărește inima și susține sistemul imunitar.

Zincul este un mineral esențial pentru menținerea unui păr, a pielii și a unghiilor frumoase și sănătoase. Zincul nostru ALT conține, de asemenea, alge și cimbru, care reduc absorbția grăsimilor pentru a vă ajuta să vă mențineți o siluetă mai subțire.

Ștefănelul asiatic, sau Gotu Kola, va ajuta la ameliorarea senzației de greutate la nivelul picioarelor, susținând o circulație venoasă adecvată, precum și confortul digestiv. Efectul său asupra microcirculației sângelui se reflectă, de asemenea, într-o mai bună funcționare a funcțiilor cognitive (care includ, printre altele, memoria, concentrarea și abilitățile de comunicare).

Fibrele sunt esențiale pentru sănătatea intestinală. Loclo este o sursă excelentă de fibre, precum și de stimulente digestive scorțișoară și rozmarin, care favorizează absorbția grăsimilor. Ury este un amestec excelent de plante, vitamine și minerale cu efecte multidirecționale.

Lămâia chinezească conținută în el ajută la menținerea funcțiilor fiziologice normale. 24 de vitamine și minerale esențiale într-o singură tabletă - acesta este Super Complex. Vă va ajuta să vă mențineți corpul în formă maximă.

Alfalfa este cunoscută pentru proprietățile sale de peste 2000 de ani. Ajută femeile să își mențină o formă sexuală bună.

Trifoiul roșu ajută la simptomele menopauzei, cum ar fi bufeurile, transpirația și anxietatea, dar este, de asemenea, un produs excelent pentru sistemul circulator.


Ingrediente din kit:
ALT Zinc
2 x trifoi roșu
Centella asiatică
Loclo
2 x lucernă
Juraj
Super Complex
Zambrosa

Consumul recomandat:
Utilizați toate produsele din kit conform recomandărilor de pe etichete.

Lasă o recenzie Femeie

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
23.04.2020

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Femeie

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!