Colagen+

Comerț cu amănuntul: 71,40 €
Puncte: 36.46VP
În stoc
  • Collagen+ a fost creat pentru a oferi o piele frumoasă, păr și unghii sănătoase și pentru a asigura o formă perfectă a articulațiilor.

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


COLLAGEN+

SUPLIMENT ALIMENTAR


Collagen+ a fost creat pentru a oferi o piele frumoasă, păr și unghii sănătoase și pentru a asigura că articulațiile sunt în formă perfectă. Specialiștii au dezvoltat o combinație de peptide de colagen, vitamina C, zinc și acid hialuronic care vă va permite să aveți grijă de sănătatea și frumusețea dumneavoastră din toate punctele de vedere.

Colagenul în sine este bogat în aminoacizi, cum ar fi glicina, prolina, hidroxiprolina și hidroxilina, iar studiile au arătat că colagenul este absorbit de organism ca și bi- și tripeptidele, care ajung la nivelul pielii și al cartilajelor prin circulația venoasă.

Vitamina C, zincul și acidul hialuronic completează efectul Collagen+. Prima ajută la producerea corectă a colagenului în corpul nostru, ceea ce ne permite să menținem sănătatea oaselor, a vaselor de sânge, a cartilajelor, a pielii și a articulațiilor. Zincul, între timp, întărește oasele, unghiile, pielea și părul, îmbunătățind în plus metabolismul micronutrienților și, ceea ce este important pentru simbioza cu colagenul, ajută la sinteza corectă a proteinelor. Acidul hialuronic completează formula excelentă a produsului.


INGREDIENTE:

colagen bovin hidrolizat, regulator de aciditate (acid citric), acid L-ascorbic, citrat de zinc, gluconat de zinc, sare de sodiu de acid hialuronic, îndulcitor (glicozide steviolice).


INGREDIENTE CHEIE:

Peptide de colagen................................... 5.81 g**
Vitamina C................................................. 60 mg / 75% VNR*.
Zinc............................................................ 8,19 mg / 82% VNR
Acid hialuronic....................................... 9 mg**
*VNRV - valori nutriționale de referință; ** - VNR nu a fost indicată.


PORȚIE RECOMANDATĂ PENTRU CONSUMUL ZILNIC:

Amestecați o porție de Collagen+ (6 g) în cafea, ceai, un smoothie, apă, suc de fructe sau altă băutură. Nu adăugați în apă clocotită. Consumați o dată pe zi.


A se păstra într-un loc răcoros și uscat, departe de accesul copiilor mici. Nu este necesară refrigerarea.

Lasă o recenzie Colagen+

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
05.05.2023

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Colagen+

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!