Paw Paw (180 caps.)

Comerț cu amănuntul: 76,20 €
Puncte: 38.89VP
В наличии
  • 180 de comprimate (aprovizionare de 30 de zile)
  • Produs unic care țintește selectiv celule specifice
  • Formulă standardizată exclusivă

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Paw Paw Paw

SUPLIMENT ALIMENTAR

Știați că?
Asimina triloba, cunoscută și sub numele de paw paw comună, este un mic copac clonal, cu frunze caduce, originar din estul Statelor Unite și din Canada, care se găsește pe terenuri bine drenate, adânci și fertile. Frunzele, crengile și scoarța cu miros neplăcut ale labei piciorului conțin o sursă de substanțe cunoscute sub numele de acetogenine.
Care sunt beneficiile?
Paw Paw Paw este un produs unic care țintește selectiv anumite celule. Nature's Sunshine folosește un extract din crenguțele arborelui nord-american Paw Paw Paw Paw, care conțin cea mai concentrată cantitate de acetogenine. Acetogeninele sunt compuși activi care afectează producția de adenozin trifosfat (ATP) în mitocondriile celulei. ATP este principala sursă de energie din interiorul corpului dumneavoastră, care menține totul în mișcare. Este molecula de înaltă energie care stochează energia în corpul dumneavoastră și oferă celulelor energia de care au nevoie pentru a funcționa. Acetogeninele reglează în mod selectiv producția de ATP în anumite celule și, în acest fel, pot contribui la reglarea alimentării cu sânge a acestora.
La începutul anilor 1970, profesorul universitar Dr. Jerry McLaughlin a fost primul care s-a concentrat asupra Asimina Triloba, mai bine cunoscută sub numele de Paw Paw. În cercetările sale, Dr. McLaughlin a descoperit că aceasta era o sursă de substanțe fitochimice numite acetogenine. El și studenții săi absolvenți au izolat peste 40 dintre aceste acetogenine.
Paw Paw Paw este acoperită de mai multe brevete americane, iar utilizarea paw paw în mod generic în mai multe scopuri a fost acoperită de peste o duzină de brevete aparținând doctorului McLaughlin. Dr. McLaughlin a ocupat funcția de vicepreședinte al departamentului de cercetare și dezvoltare al Nature's Sunshine și a licențiat metodele și formula sa exclusiv pentru NSP.
Paw Paw Paw este adesea confundată cu verișoara sa graviola. În timpul cercetărilor sale, Dr. McLaughlin a testat mai multe mărci de graviola care erau comercializate sub denumirea de paw paw paw. Testele au indicat că aceste produse graviola erau cu mult inferioare la adevărata paw paw paw. În primul rând, acetogeninele care se găsesc în graviola nu au aceeași structură chimică puternică pe care o au acetogeninele din paw paw paw. În al doilea rând, Dr. McLaughlin a constatat că aceste produse nu erau standardizate - cu alte cuvinte, cantitatea de acetogenine varia foarte mult. Cel mai bun produs graviola pe care l-a testat s-a dovedit a fi doar 4% la fel de puternic ca și cel de paw paw.
Notă: Din când în când primim întrebări despre alte produse care conțin cuvintele "paw paw paw". Produsul Paw Paw Paw Paw de la Nature's Sunshine este singurul cercetat și dezvoltat de Dr. Jerry McLaughlin și este produs conform metodelor sale.

INGREDIENTE:
Extract de crenguță Paw Paw Paw (Asimina triloba); învelișul capsulei (gelatină, apă); agent de încărcare (celuloză); agent antiaglomerant (stearat de magneziu).


INGREDIENTE CHEIE:
Conținut în porția recomandată (6 capsule):
Extract de crenguță de lăbuță..............2280 mg
- acetogenine................................51 mg


UTILIZARE RECOMANDATĂ:
2 capsule de 3 ori pe zi, de 3 ori pe zi, în timpul mesei.
Nu depășiți doza zilnică recomandată.
Produsul nu trebuie consumat de femeile însărcinate, care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.


CONDIȚII DE PĂSTRARE:

A se păstra într-un loc uscat și răcoros, la adăpostul copiilor mici. După deschidere, păstrați la frigider.

Lasă o recenzie Paw Paw (180 caps.)

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
20.10.2022

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Paw Paw (180 caps.)

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!