Mega-Chel

Comerț cu amănuntul: 28,77 €
Нет в наличии
  • 120 comprimate (curs de 15 zile)
  • Produs sistemic cheie pentru sistemul circulator
  • Mai mult decât o simplă multivitamină.

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Știați că?

Sistemul circulator este o rețea incredibilă de vase de sânge cu o lungime totală de aproximativ 100.000 de kilometri. Fluxul de sânge livrează oxigen și substanțe nutritive către fiecare celulă din corpul nostru. Și tot acest flux este condus de mușchiul inimii. Pentru ca sistemul circulator să funcționeze eficient, inima trebuie să fie puternică, iar vasele de sânge trebuie să fie elastice. Sângele trebuie să fie curățat de toxine și îmbogățit cu oxigen, vitamine, aminoacizi și oligoelemente. Problemele cu oricare dintre componentele sistemului circulator pot duce la probleme grave de sănătate în general.

Trei factori negativi care destabilizează circulația sanguină sunt: hipertensiunea (tensiune arterială ridicată), nivelul ridicat de trigliceride și colesterol în sânge și fumatul. Alte cauze ale problemelor cardiovasculare: obezitatea, ereditatea și stresul emoțional. Mega-Chel furnizează organismului vitaminele A, C și E și seleniu. Acesta protejează celulele împotriva deteriorării la nivel molecular.

Substanțe benefice

Mega-Che este mai mult decât o simplă multivitamină. Această formulă unică fără drojdie pentru susținerea sistemului circulator este îmbogățită cu vitamine, minerale și aminoacizi.

Produs sistemic cheie (KSP) pentru sistemul circulator, Mega-Chel® include vitaminele A, C și E cu seleniu. Acesta protejează celulele de îmbătrânirea prematură, întărește imunitatea, reduce sindromul de oboseală, crește performanța și rezistența.

Vitamina C are un efect benefic asupra sistemului nervos și imunitar. Produce colagen, crescând elasticitatea pereților vaselor de sânge, îmbunătățește absorbția fierului. Tiamina (B1) favorizează metabolismul și funcționarea normală a inimii. Vitamina D contribuie la normalizarea sistemului imunitar și optimizează nivelul de calciu din sânge. Magneziul susține masa musculară și armonizează echilibrul electrolitic.

Include ingrediente pe bază de plante: extract de ginkgo biloba și fructe de păducel, bogate în vitamina C și bioflavonoide. Nu conține conservanți, amidon sau zaharuri.

Ingrediente: celuloză (fibră vegetală), acid stearic (vegetal), stearat de magneziu (vegetal), bioflavonoide din citrice, rutină, silicat de magneziu, dioxid de siliciu (praf de siliciu), substanță suprarenală, bilă, leucocite T, ulei de pește, frunze de Ginkgo biloba, fructe de păducel (Crataegus laevigata, C. monogyna).

Recomandare: luați un comprimat de două ori pe zi timp de o săptămână și două comprimate de două ori pe zi în a doua săptămână. Creșteți treptat la patru comprimate și luați cu alimente de două ori pe zi. Mențineți acest nivel timp de trei până la patru luni. Apoi, reduceți treptat aportul conform schemei în mod similar.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Vitamina A (palmitat, beta-caroten) 13,332IU 267
Vitamina C (acid ascorbic) 1.332 mg 2,220
Vitamina D3 (colecalciferol) 216 UI 54
Vitamina E (d-alfa tocoferol) 133 UI 443
Tiamină (B1, mononitrat de tiamină) 66 mg 4,400
Riboflavină (B2) 16 mg 941
Niacină (niacinamidă) 33 mg 165
Vitamina B6 (piridoxină HCl) 50 mg 2500
Acid folic 133 mcg 33
Vitamina B12 (cianocobalamină) 83 mcg 1383
Biotină 33 mcg 11
Acid pantotenic (pantotenat d-calcic) 166 mg 1660
Calciu (chelat de aminoacizi, 133 mg 13
fosfat de di-calciu, pantotenat de d-calciu)
Fier (fumarat feros) 3,2 mg 18
Fosfor (fosfat di-calcic) 96 mg 10
Iod (iodură de potasiu) 42mcg 28
Magneziu (chelat de aminoacizi, oxid) 133 mg 33
Zinc (gluconat, oxid) 10 mg 67
Seleniu (chelat de aminoacizi) 84 mcg 120
Cupru (gluconat) 84 mcg 4
Mangan (chelat de aminoacizi) 1,6 mg 80
Crom (chelat de aminoacizi) 66 mcg 55
Potasiu (gluconat) 133 mg 4
Acid p-aminobenzoic (PABA) 83 mg -
Inositol 13 mg -
Coenzima Q10 3,3 mg -
l-Cisteină HCl 250 mg -
l-metionină 58 mg -

Lasă o recenzie Mega-Chel

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
29.08.2021

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Mega-Chel

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!