Calciu-Magneziu

Comerț cu amănuntul: 14,64 €
Нет в наличии
  • 120 de comprimate (aprovizionare de 30 de zile)
  • Menține oasele, dinții și mușchii normali
  • Amestecul sinergic include calciu, magneziu și vitamina D

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Știați că?
Oasele și mușchii noștri nu se opresc niciodată cu adevărat din creștere și se reconstruiesc și se repară în mod constant. Pentru a susține această creștere sănătoasă, organismul are nevoie de un aport abundent de nutrienți importanți, cum ar fi calciul, fosforul, magneziul și vitamina D. Un deficit de calciu poate face ca oasele să devină slabe și poroase, ceea ce poate duce la probleme de sănătate pe termen lung.
Care sunt beneficiile?
Acest amestec sinergic care conține 100% sau mai mult din VNR de calciu, magneziu și vitamina D, ajută la menținerea unor oase, dinți și mușchi normali, precum și la funcționarea normală a sistemului imunitar. Această formulă țintită recunoaște faptul că fiecare mineral depinde de celălalt pentru o asimilare corectă în organism.
Calciul contribuie, de asemenea, la funcționarea normală a mușchilor și la neurotransmisia normală și joacă un rol esențial în coagularea normală a sângelui și în funcționarea normală a enzimelor digestive. Magneziul activează mai mult de 300 de enzime din organism. De asemenea, joacă un rol în sinteza normală a proteinelor și contribuie la reducerea oboselii și a stării de oboseală.
Această combinație include, de asemenea, vitamina D, care contribuie la nivelul normal al calciului din sânge și la funcționarea normală a sistemului imunitar. Fosforul, zincul, cuprul și borul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
Acești nutrienți sunt combinați cu concentratul special formulat SynerPro®, care include broccoli, morcov, sfeclă roșie, rozmarin, roșii, tumeric, varză, bioflavonoide din grapefruit și portocale și hesperidină.
Ingrediente: Fosfat di-calcic, oxid de magneziu, bis-glicinat de calciu, flori de broccoli (Brassica oleracea var. italica), oxid de zinc, frunze de varză (Brassica oleracea var. capitata), rădăcină de morcov (Daucus carota), rădăcină de sfeclă roșie (Beta vulgaris), frunze de rozmarin (Rosmarinus officinalis), fructe de tomate (Solanum lycopersicum), rădăcină de curcuma (Curcuma longa), gluconat de cupru, borat de sodiu, extract bioflavonoid de grapefruit, extract bioflavonoid de hesperidină, extract bioflavonoid de portocală, vitamina D3 (colecalciferol). Celuloză microcristalină, hidroxipropilceluloză, carboximetilceluloză, stearat de magneziu, acid stearic.

Recomandare: Luați 2 tablete cu o masă de două ori pe zi.

Nu depășiți doza zilnică recomandată indicată.

Patru tablete furnizează următoarele substanțe nutritive în baza concentratului SynerPro:

Vitamina D 2,5 μg
Calciu 400 mg
Fosfor 250 mg
Magneziu 200 mg
Zinc 7,5 mg
Cupru 1mg
Boro 0,5 mg

Lasă o recenzie Calciu-Magneziu

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
24.12.2022

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Calciu-Magneziu

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!