Tei-fu - Loțiune de masaj (118,3 ml)

Comerț cu amănuntul: 24,10 €
Puncte: 13.24VP
În stoc
  • Tub de 118 ml (numai pentru uz extern)
  • Creat cu ajutorul unei formule străvechi
  • Penetrează în profunzime pentru a ameliora mușchii înțepeniți și dureroși

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Știați că?
Mușchii încordați și încordați reprezintă o problemă comună pentru mulți dintre noi, împiedicându-ne să ne vedem de treabă sau să ne menținem un stil de viață activ.
Care sunt beneficiile?
Formula care furnică pielea se aplică ușor pe piele și pătrunde în profunzime pentru a încuraja relaxarea și a ușura mușchii înțepeniți și dureroși. Proprietățile sale emoliente, fără grăsime, lasă pielea netedă și suplă.
Dezvoltat și perfecționat de un fitoterapeut chinez în urmă cu mai multe decenii, uleiul esențial Tei Fu a fost creat folosind o formulă străveche care a fost transmisă în familia sa timp de peste 1.000 de ani. Descendenții săi și-au dat seama de beneficiile secretului său de familie și au decis că este prea bun pentru a-l ține ascuns celorlalți. Astfel, Nature's Sunshine a devenit beneficiarul a mii de ani de înțelepciune chinezească și de cunoștințe despre plante.
Această formulă prietenoasă pentru vegani este un amestec unic de uleiuri esențiale Tei Fu și emoliente pentru piele sub formă de loțiune cremoasă și este special concepută pentru o aplicare pe scară largă pe piele.
Aqua, mentol, salicilat de metil, camfor, alcool cetearilic, ulei din frunze de Eucalyptus globulus, acid stearic, ulei de Prunus amygdalus dulcis (migdale dulci), butilen glicol, stearat de gliceril, stearat de PEG-100, trigliceridă caprilică/caprică, ceteareth-20, ulei din frunze de cuișoare, suc de frunze de Aloe barbadensis, squalane, alantoină, acid citric, dimeticonă, gumă de xantan, EDTA tetrasodic, acrilați/C10-30 alchil acrilat crosspolimer, hidroxietil acrilat/copolimer acriloildimetil/ taurat de sodiu, polisorbat 60, fenoxietanol, metilparaben, propilparaben, etilparaben, butilparaben, hidroxid de sodiu.

Se aplică pe mușchi și articulații și se masează în piele.

Numai pentru uz extern - evitați contactul cu ochii.

Lasă o recenzie Tei-fu - Loțiune de masaj (118,3 ml)

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
19.07.2022

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Tei-fu - Loțiune de masaj (118,3 ml)

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!