Pro Active

Comerț cu amănuntul: 215,60 €
Puncte: 110.00VP
În stoc

Pro Active face mai ușor să rămâi sănătos!


Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Pro Active

Luptați activ pentru sănătatea dumneavoastră!

Un set de suplimente nutritive

Da, să rămâi sănătos este ușor! Tot ce trebuie să faceți este să mâncați corect și să nu uitați să faceți exerciții fizice în mod regulat. Nu contează dacă alergați, mergeți cu bicicleta sau înotați; este important să o faceți în mod regulat. Activitatea fizică este inclusă în piramida alimentației sănătoase ca bază a unui stil de viață sănătos și ca mijloc de a vă menține în formă.

Desigur, exercițiile fizice frecvente nu înseamnă că puteți ignora importanța unei bune alimentații. Doar o combinație între o dietă sănătoasă și activitatea fizică va da rezultate bune.

Începeți acum un stil de viață sănătos! Cu Pro Active, dacă faceți exerciții fizice în mod regulat, veți observa rapid primele schimbări pozitive! Pro Active vă va oferi energia de care aveți nevoie, un complex de vitamine și minerale, porția perfectă de proteine și fibre și multe, multe altele!

Activitatea este cheia sănătății!

Solstic Energia z Natury (Energia Naturii) este energie din guarana și vitaminele B; acest supliment este formulat cu gândul la un stil de viață activ în fiecare zi. Începeți-vă ziua cu un impuls ușor de energie suplimentară care vă va ține ore întregi!

SmartMeal vă va ajuta să vedeți primele rezultate mai repede decât vă așteptați. Cele 24 g de proteine vegane vă vor ajuta să vă dezvoltați musculatura, în timp ce fibrele și vitaminele și mineralele complexe vă vor asigura că vă veți simți sănătos în fiecare zi!

Collagen+ este cu siguranță mai mult decât colagenul pur și simplu. Vitamina C te va ajuta să te recuperezi după antrenament, iar produsul îți va completa, de asemenea, dieta cu zinc, pe care îl pierzi rapid atunci când faci exerciții fizice. Toate produsele din kitul Pro Active se potrivesc perfect în viața ta de zi cu zi. Datorită formei sub formă de pulbere și a pachetelor practice de pliculețe, puteți lua aceste suplimente cu dumneavoastră peste tot.

Treceți la treabă! Luptați activ pentru sănătatea dumneavoastră!


Compoziția setului:
Solstic Energia z Natury (Energia naturii)
2 x SmartMeal
Collagen+


Dozaj recomandat:
Toate produsele din set trebuie consumate în conformitate cu recomandările de pe etichete.

Lasă o recenzie Pro Active

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
18.11.2020

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Pro Active

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!