Ochi perfecți

Comerț cu amănuntul: 41,90 €
Puncte: 21.38VP
În stoc
  • Telefoanele, tabletele, televizoarele și computerele vă solicită mult vederea.
  • Este timpul să aveți grijă de vederea dumneavoastră.
  • Păstrați-vă ochii sănătoși și protejați cu antioxidanții puternici de la Perfect Eyes.
  • Luteina, zeaxantina, beta-carotenul, turmericul și alți nutrienți vă ajută ochii și vederea.
  • 1 borcan - 60 capsule

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


De ce Perfect Eyes?

Această formulă bogată în carotenoizi se bazează pe rezultatele studiului AREDS din 2001 și 2006. Primul studiu a constatat că un amestec de vitaminele C și E, beta-caroten, zinc și cupru a ajutat la reducerea riscului de degenerescență maculară avansată legată de vârstă (AMD) cu 25% pe parcursul a cinci ani. Un al doilea studiu a adăugat luteină, zeaxantină și acizi grași omega-3 la acest amestec pentru beneficii suplimentare. Partenerul nostru de luteină din India furnizează semințe nemodificate genetic fermierilor locali și este pe deplin angajat în favoarea sustenabilității. De asemenea, aceștia colaborează cu Institutul Oftalmologic Indian Shankar pentru a oferi locuitorilor locali examene oftalmologice gratuite, ochelari de vedere și tratament pentru cataractă, care este o cauză comună de orbire în India.

Istoria Perfect Eyes

  • Beta-carotenul este pigmentul galben sau portocaliu care dă culoare multor legume, fructe, flori și alte plante. A fost cristalizat pentru prima dată din rădăcini de morcov în 1831. Beta-caroten înseamnă "morcov B" din greacă beta + latină carota. În 1851, Hermann von Helmholtz a inventat oftalmoscopul, care a dus la descoperirea foveei în globul ocular uman. Această zonă a maculei are celule conice dens împachetate și este responsabilă de acuitatea vizuală necesară pentru activitățile zilnice, cum ar fi recunoașterea feței și cititul. Abia în 1988, cercetătorii au identificat luteina, zeaxantina și mezozaxantina ca fiind componente cheie ale maculei. Această zonă este galbenă deoarece pigmenții absorbiți din alimentele colorate sunt depozitați acolo.
  • Afinele, cunoscute și sub numele de afine cu frunze și afine europene, au fost utilizate în mod tradițional pentru calmarea durerilor intestinale și pentru uz oral. Patria este Europa de Nord. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, piloții RAF foloseau gem de afine înainte de decolare pentru a îmbunătăți vederea pe timp de noapte.

Ingrediente:

Ingrediente active:

Pe doză zilnică

(2 capsule)

% RWS

(per capsulă)

Vitamina A

360 mcg

45%

Vitamina C

440 mg

550%

Vitamina E

120 mg

1000%

Zinc

15 mg

150%

Cupru

1,7 mg

170%

Seleniu

40 mcg

73%

Luteină

10 mg

**

Zeaxantină

2 mg

**

*RWS: Valori zilnice de referință pentru adulți.

**RWS nu sunt instalate.

Acid ascorbic, acetat de d-alfa tocoferil, gluconat de zinc, concentrat de orez, amestec de carotenoizi (beta-caroten, alfa-caroten, luteină, licopen, zeaxantină și criptoxantină), extract de rizom de turmeric (Curcuma longa), selenit de sodiu, gluconat de cupru, luteină , afine (Vaccinium myrtillus L.) extract de fructe, taurină, extract de fructe de quercetină (Sophora japonica), colorant (cupru de sodiu, clorofilină), zeaxantină, capsulă vegetală [agent de întărire (hipromeloză), apă].

Utilizare recomandată:

Luați 2 capsule pe zi, la mese.

Dacă luați medicamente, vă rugăm să consultați un nutriționist înainte de utilizare. A nu se utiliza la persoanele predispuse la formarea de calculi renali sau care suferă de calculi renali

Lasă o recenzie Ochi perfecți

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
15.03.2022

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Ochi perfecți

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!