Mișcare blândă

Comerț cu amănuntul: 25,90 €
Puncte: 13.24VP
În stoc
 • Susține digestia și sănătatea digestivă.
 • Un amestec de Triphala (Amalaki, Bibhitaki, Haritaki), ulm roșu și rădăcină de nalbă are un efect benefic asupra digestiei și îmbunătățește funcțiile sistemului digestiv și ale intestinelor.
 • Un borcan conține 60 de capsule.

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Păstrați-vă intestinul în mișcare în mod natural cu Gentle Move.

Acest amestec unic de magneziu și ierburi precum ulmul roșu a fost cercetat și formulat special pentru a susține sistemul digestiv. Magneziul ajută la menținerea echilibrului electrolitic. Această formulă conține, de asemenea, extract de Triphala, un amestec tradițional de ierburi ayurvedice sălbatice.

Proprietăți utile datorate ingredientelor de origine vegetală:

 • Susține tractul digestiv și ajută la normalizarea digestiei.
 • Poate susține sănătatea intestinelor.
 • Ameliorare naturală pentru constipație.
 • Conține ingrediente pe bază de plante.

Ingrediente active:

 • Magneziu

Se crede că 80-90% din magneziu se pierde în timpul digestiei alimentelor. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că aproape 70% dintre oameni nu primesc suficient din acest macronutrient esențial. Magneziul susține numeroase funcții în organism, cum ar fi sănătatea oaselor, funcția psihologică și funcția musculară, și contribuie la menținerea unui metabolism energetic normal - producția de energie și contracțiile musculare, fiind, de asemenea, important pentru sănătatea sistemului nervos.

 • Extract de triphala

Derivat din fructele de amalaki (cătină indiană), bibhitaki și haritaki, extractul de triphala joacă un rol important în tradiția ayurvedică de peste 1000 de ani. Considerat un element de bază al suportului gastro-intestinal în Ayurveda, Triphala conține mulți compuși bioactivi.

Principalele sale componente sunt taninurile, acizii galic, elagic și chebulic - antioxidanți puternici. De asemenea, conține flavonoide: quercetină și luteolină, precum și diverse saponine, antrachinone și aminoacizi.

Triphala poate îmbunătăți, de asemenea, digestia și absorbția alimentelor, promovând sănătatea intestinelor și menținând echilibrul digestiv.

 • Ulm roșu

Ulmul roșu este binecunoscut pentru rolul său tradițional în menținerea sănătății intestinelor. Este bogat în mucus calmant, o substanță groasă și alunecoasă care poate acoperi mucoasa stomacului și a intestinelor, facilitând trecerea conținutului intestinal.

Odată cu creșterea consumului de ulm roșu, calitatea și condițiile de creștere au devenit cele mai importante criterii de selecție a acestuia. Lucrăm doar cu culegători experimentați care culeg pentru noi, în mod responsabil și manual, bucăți din această plantă. În fiecare primăvară, partenerii noștri recoltează scoarța de la copaci care au cel puțin 15 ani, folosind metode speciale. Acest punct este foarte important, deoarece seva care curge din aprilie până în iulie ajută la separarea cu ușurință a scoarței exterioare de cea interioară, salvând astfel copacul pentru următoarea recoltă.

 • Bezea officinalis

Althaea officinalis, mai cunoscută sub numele de nalbă, este o plantă perenă originară din Europa, Africa de Nord și Asia de Vest. Frumoasele sale flori albe și roz pot fi găsite în natură de-a lungul malurilor râurilor și în mlaștini sărate, deoarece preferă solurile nisipoase și umede.

Rădăcina de nalbă a fost folosită în medicina tradițională pe bază de plante de secole. Se crede că menține sănătoase membranele mucoase ale întregului tract digestiv, iar mucusul său, o substanță asemănătoare unui suc, calmează orice iritație de pe acestea.

Compus:

Ingrediente active Per porție zilnică (1 capsulă vegetală) %RWS (1 Veggie Caps)
Magneziu 200 mg 53%
Rădăcină de sorrel creț 50 mg **

Extract din trei fructe
- în special:

Extract de mirobolan Chebulny

Extract de migdale Bellerica

Extract din frunze de emblica

90 mg

30 mg

30 mg

30 mg

**
Galbant de ghimbir officinalis

25 mg

**
Extract de rădăcină de păpădie

10 mg

**
Scoarță de ulm roșu

10 mg

**

*RWS: Valori zilnice de referință pentru adulți

**RWS nu este instalat.

Recomandări de utilizare:

Luați 2 capsule seara sau la culcare.

În timpul perioadelor care necesită un sprijin special: Luați până la 6 capsule pe zi, timp de 7-10 zile.

Lasă o recenzie Mișcare blândă

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
10.12.2021

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Mișcare blândă

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!