Frumusețe

Comerț cu amănuntul: 215,60 €
Puncte: 110.00VP
În stoc

SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE!


Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Sănătos și frumos

Nu avem nicio îndoială că adevărata frumusețe vine din interior și depinde în mare măsură de sănătatea dumneavoastră. Când vorbim despre o piele sănătoasă și netedă, un păr strălucitor și unghii puternice și frumoase, ne referim adesea la tot felul de produse și tratamente de înfrumusețare. Între timp, pielea, părul și unghiile noastre, mai presus de toate, au nevoie de hrană adecvată din interior și de sprijin sub forma unei sănătăți excelente.

Frumusețea vine din interior!

Colagenul este un favorit absolut al clienților noștri. Aceștia îl aleg pentru o piele frumoasă și o tinerețe de lungă durată. Fiecare porție de produs conține nu mai puțin de 17 g de peptide de colagen. O astfel de porție face ca colagenul nostru să iasă din competiție.

Asociem Zincul cu o piele frumoasă și sănătoasă, precum și cu părul și unghiile strălucitoare. Este adevărat, dar ALT Zinc este, de asemenea, alge brune, care ajută să aibă grijă de o greutate corespunzătoare.

Antioxidanți - Probabil că știți cât de mult impact au aceștia asupra sănătății noastre. Luptând împotriva radicalilor liberi responsabili de procesul de îmbătrânire, ei sunt, de asemenea, un aliat de neprețuit atunci când vine vorba de îngrijirea frumuseții. În trusa de frumusețe veți găsi tripla putere a antioxidanților oferită de Zambrosa, precum și Grepain, antioxidanți și vitamina C.

Vitamina C joacă un rol special în kit. Este un antioxidant puternic, dar este, de asemenea, responsabilă pentru producția de colagen, esențială pentru o piele sănătoasă.

Sucul de aloe este, de asemenea, unul dintre preferatele clientelor noastre feminine. Acesta are un efect pozitiv asupra organelor reproductive feminine și reglează ciclul menstrual. Este, de asemenea, benefic pentru menținerea sănătății pielii.

Super Complex este o gamă de vitamine și minerale de care avem nevoie în fiecare zi. Este, de asemenea, o sursă de antioxidanți, cum ar fi vitaminele C și E, precum și seleniu.


Compoziția kitului:
Colagen
Zinc ALT
Grepain și antioxidanți
Suc de aloe
Vitamina C bioflavonoide
Super Complex
Zambrosa


Consumul recomandat:
Utilizați toate produsele din kit conform recomandărilor de pe etichete.

Lasă o recenzie Frumusețe

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
01.08.2020

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Frumusețe

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!