Vitamina D3 (60 tablete)

Comerț cu amănuntul: 21,10 €
Puncte: 10.80VP
În stoc
  • 60 de comprimate (aprovizionare de 30 până la 60 de zile)
  • Două tablete asigură 2000% VNR
  • Deosebit de important în timpul lunilor de iarnă

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


VITAMINA D3

SUPLIMENTE ALIMENTARE

- 60 de TABLETE a 665 mg

Știați că?
Vitamina D este o vitamină importantă pentru menținerea unei bune sănătăți a oaselor și a dinților și este necesară pentru a ajuta organismul nostru să absoarbă calciul. Cea mai mare parte a vitaminei D o obținem din lumina soarelui și, deși putem obține o parte din alimente, cum ar fi peștele gras, ouăle și carnea, este dificil să obținem suficientă vitamina D doar din alimente.

Organismul nostru produce vitamina D atunci când pielea noastră este expusă la lumina solară de vară, astfel încât în timpul lunilor de iarnă poate fi deosebit de dificil să obținem suficientă. În timpul iernii, trebuie să obținem vitamina D din depozitele organismului nostru și din surse alimentare.

Unele persoane din Anglia au un nivel scăzut de vitamina D, iar mai multe grupuri prezintă un risc mai mare de deficiență. Printre acestea se numără femeile însărcinate și cele care alăptează, copiii sub 5 ani, persoanele cu vârsta de 65 de ani și peste și persoanele care nu se expun prea mult la soare, de exemplu, cele care își acoperă pielea, care sunt ținute în casă sau care stau în casă pentru perioade lungi de timp.

Persoanele care au pielea mai închisă la culoare, cum ar fi persoanele de origine africană, afro-caraibiană și sud-asiatică, sunt, de asemenea, expuse riscului de deficit de vitamina D, deoarece pielea lor are nevoie de mai mult timp pentru a produce la fel de multă vitamina D ca în cazul unei persoane cu pielea mai deschisă la culoare.

În lipsa unei cantități suficiente de vitamina D, copiii pot fi expuși riscului de a dezvolta rahitism, care provoacă oase slabe și prost formate. La vârsta adultă și mai târziu în viață, lipsa unei cantități suficiente de vitamina D poate duce la osteomalacie (înmuiere a oaselor).

Care sunt beneficiile?
Adesea denumită "vitamina soarelui", vitamina D este în general dobândită de organism în două moduri: expunerea la razele ultraviolete (UV) ale soarelui și aportul alimentar, astfel încât suplimentarea este deosebit de importantă în timpul lunilor mai reci și mai întunecate ale anului, când vedem foarte puțin soare.

Vitamina D este o vitamină importantă pentru menținerea unei bune sănătăți a oaselor și a dinților și este necesară pentru a ajuta organismul nostru să absoarbă calciul. Deși putem obține o parte din alimente, cum ar fi peștele gras, ouăle și carnea, este dificil să obținem suficientă vitamina D doar din alimente.

Vitamina D are mai multe roluri - ajută la dezvoltarea și menținerea oaselor, a mușchilor și a dinților, precum și la absorbția și utilizarea calciului și a fosforului, contribuie, de asemenea, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la răspunsul la inflamații.

INGREDIENTE:
Agent antiaglomerant: fosfați de calciu; agent de încărcare: celuloză;
agent antiaglomerant: acizi grași; vitamina D3 (colecalciferol);
emulgator: stearat de magneziu.

UTILIZARE RECOMANDATĂ:
1 comprimat pe zi în timpul mesei.
Nu depășiți doza zilnică recomandată.

INGREDIENTE CHEIE::
Conținut în porția recomandată (1 tabletă):
Vitamina D3....................... 50 μg * / 1000% RI*
*RI - aporturi de referință

CONDIȚII DE PĂSTRARE:
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, la adăpostul copiilor mici.

VITAMINA D3

- contribuie la absorbția corectă a calciului și a fosforului.
- contribuie la menținerea unor niveluri adecvate de calciu în sânge
- contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar
- contribuie la buna funcționare a mușchilor
- contribuie la menținerea sănătății oaselor
- contribuie la menținerea sănătății dinților

Aveți nevoie de suplimentarea cu vitamina D3?

Puținele zile de soare pe an, folosirea protecției solare în timpul băilor de soare, la care nu ar trebui să renunțați, petrecerea timpului în interior și, bineînțeles, dieta - acestea sunt principalele motive pentru deficiențele de vitamina D
Răspundeți la următoarele întrebări. Dacă ați răspuns afirmativ la cel puțin una dintre ele, ar trebui să luați în considerare suplimentarea cu vitamina D.

- Consumați suficiente alimente bogate în vitamina D (pește gras, ouă, brânză)?
- Folosiți cremă de protecție solară?
- Vă petreceți cea mai mare parte a zilei la birou, acasă sau în interior?

Știți că...
Vitamina D ajută la reducerea riscului de instabilitate posturală, slăbiciune musculară și... cădere? Căderea este un factor de risc pentru fracturile osoase la bărbații și femeile cu vârsta de 60 de ani și peste?*

*Cea mai mare eficacitate cu un aport zilnic de 20 μg, din orice sursă.

Lasă o recenzie Vitamina D3 (60 tablete)

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
06.06.2021

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Vitamina D3 (60 tablete)

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!