Omega 3-6-9

Comerț cu amănuntul: 19,00 €
Нет в наличии
  • 60 capsule de gelatină moale (10 până la 20 de zile)
  • Conține acizi grași esențiali (EFA)
  • Bogat în Omega 3, 6 și 9 din ulei de semințe de in 100%.

Salvați-l pe perete pentru a nu pierde link-ul către acest produs:


Știați că?

Studiile științifice arată că consumul de Omega 3 (acizi grași esențiali (EFA) duce la un risc redus de boli coronariene. Uleiul din semințe de in este bogat în Omega-3 și conține, de asemenea, lignani și acid linoleic, un alt AGE. Acești doi acizi grași sunt numiți "esențiali" deoarece organismul nu îi poate produce. Până de curând, experții credeau că cele mai bune surse de omega-3 erau uleiul de pește. Cu toate acestea, s-a constatat că uleiul de semințe de in conține de două ori mai mult EFA ODE-3 .

Proprietăți utile

Grăsimea nu este întotdeauna un produs care are efecte nocive asupra sănătății și contribuie la creșterea în greutate. În cele mai multe cazuri o face. Cu toate acestea, grăsimile Omega-3 EFA se caracterizează prin proprietățile lor pozitive. Acestea contribuie la refacerea membranelor celulare, asigură o nutriție celulară completă și favorizează eliminarea produselor metabolice. În plus, ele sunt esențiale pentru funcționarea completă a creierului. Acizii Omega se găsesc în semințele de in, în peștele de mare și în legumele cu frunze verzi. Este dificil să obțineți cantitatea necesară din aceste substanțe nutritive din alimente. Iar acizii grași (AGE) sunt esențiali pentru viață! Ce trebuie să faceți? La urma urmei, organismul uman nu îi sintetizează.

Există o cale de ieșire! Suplimentul nutrițional Omega - 3- 6-9 are un efect pozitiv asupra întregului organism: îmbunătățește nutriția celulară, activează activitatea cerebrală, normalizează activitatea sistemului nervos și a celui cardiovascular. Acizii Omega nu sunt sintetizați de organism, de aceea este atât de important să vă îmbogățiți dieta zilnică cu suplimente alimentare utile. Fiecare capsulă este acoperită cu un înveliș protector rezistent la lumină. Nu conține substanțe chimice sau aditivi.

Ingrediente: ulei de semințe de in (Linum usitatissium), învelișul capsulei (gelatină, glicerină, apă, înveliș de carob).

Recomandare: Luați una sau două capsule cu alimente de trei ori pe zi.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Fiecare capsulă de gelatină moale* conține 1000 mg de ulei de in 100% nerafinat (Linum usitatissimum):

Omega-3 ................ 450-600 mg (45-60%)

Omega-6 ................ 130-200 mg (13-20%)

Omega-9 ................ 140-230 mg (14-23%)

Lasă o recenzie Omega 3-6-9

Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
11.03.2022

Scrieți un comentariu sau puneți o întrebare despre produs Omega 3-6-9

Puneți o întrebare
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!